Showbiz

Cena popularnosti: Seks 2.000 evra, svađa 1.000, a tuča 1.500!

Objavljeno: 29.03.2015 | 08:29Izvor: Puls

Poznate tarife u rijalitijima

Glavnim akterima rijalitija produkcije obećavaju dodatni honorar ili čak i pobedu ako se skinu, započnu svađu ili otkriju neku pikanteriju iz svog života.

 

 

Finansijski momenat je presudan za učešće u rijalitijima. To nikada nije krio nijedan takmičar. Da bi ih podstakle na skidanje, seks, svađe, tuče ili na to da otvore dušu, produkcije mimo redovnih ugovora za učešće u programu obećavaju i dodatne honorare.

- Meni je gazda obećao 2.000 evra ako budem imao seks sa jednom učesnicom. Ponovo sam pristao da učestvujem u rijalitiju jer mi je još na početku pregovora rekao: Ti si pobednik. I eto, ja sam tada ušao, ali nisam pobedio - jada se jedan od čestih učesnika ovakvih programa.Kada se pre nekoliko godina završila još jedna sezona rijalitija "Veliki brat", novinari su prisustvovali sceni koju je priredila hrvatska starleta Ava Karabatić.

- Kako ja nisam pobedila? Meni su obećali pobedu! Lepo mi je rečeno da ću pobediti ako budem radila šta su tražili. I ja sam radila, a sad ostadoh bez 50.000 evra - vikala je Ava naočigled nekoliko novinarskih ekipa, dok je otac pokušao da je smiri

Priče da se dodatnim parama podstiče golotinja, svađe i tuče potvrdilo je još nekoliko prekaljenih učesnika ovakvih programa.

- Neko se skine za džabe, a neko dobije 500 evra. Ako neko započne svađu koja traje nekoliko dana, može da dobije i 1.000 evra, a ako se još i potuče, dobije i 1.500 evra. Sve je to šou-biznis - rekao je jedna učesnica rijalitija koja je poznata po dugačkom jeziku.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u