Showbiz

ČABARKAPA TRAŽI DNK TEST: Subotići OTKAČITE OD MENE! Aleksandra, ti si 0, a Klaudija je broj 1!

Objavljeno: 21.01.2017 | 23:33Izvor: Kurir

Aleksandar Čabarakap želi da uradi DNK i utvrdi da li je on otac deteta koje je rodila Aleksandra Subotić. Naime

"Želim da dam moj DNK uzorak kako bi se uporedilo sa tim detetom koje mi se nameće, tako da msa ja spreman i na to da se razotkriju sve pitagorine terome kako kaže ljuba i da se otvOri pandorina kutiija" rekao je Čabarkapa.

"Šokirana sam, njegov otac je rekao da je to jedinoi dete koje ličilo na Njgea. On sad hoće da utvrđuje očinstvo?! Dečko treba da te bude sramota" rekla je Subotićeva i dodala da nema šta da se utvrđuje.

"Pristala bih ali niakda više u životu me neće videti i čuti za mene" dodala je Ljubina ćerka.

"Ovo je jako ružna tema, ja sam sigurna ko je otac mog deteta. Mogu ljudi da kažu da je moje dete kopile! Nakon kraće pauze Čabrakapa se ponovo uključio u vilu Parova i poslao poruku porodici Subotić

"Još jednom želim da se obratim morbidnoj porodici Subotić i da im kažem da se otkače mog lika i dela, da su jadni i bedni, došli su po emisijama da opLjuju mene ne upozorivši ćerku koja kući ima malo dete. Oni bi od te iste njene ćerke napravili Ćićolinu samo kako bi je odvojili od mene. Ja sam taj koji je nju otkačio a ne ona mene. 20 ukućana je potvrdilo, isitna je jedna a milion su laži", rekao je Čabrakapa.

"On je jedna mnuška prostituka, pozdravio je nju a ne devojku Teodoru on misli da eksplotaiše po Crnogorskom primorju... Mogu da kažme još jedno Kladuje je broj jedan ti si nula!" poručio je Aleksandar. Nakon toga Subotićeva je rekla kako je dobila pismo u kom joj je napisao da mu je ona jabitnija i da nje ona njemu broj jedan.

"Hoćeš DNK? Dobićeš ga! Ti i ja samo završili!" rekla je u besu Ljubina ćerka i dodala da je bilo više pisama.

Spekulisalo se da je Aleksandra sramotila porodicu deset kolena unazad, što je ona demantovala.

"Ako je loše što sam dobila dete sa 16 godina... ako se već nađeš u takvoj situaciji, da to možeš da podneseš i da se boriš protiv toga. Ne kažem da je to dobar primer, ali ako želiš da možeš da rodiš dete" rekla je Aleksandra i dodala da bi svoje dete savetovala ako bi se našlo u istoj situaciji.
M"oja mama kada je aznala nije joj bilo drago. Ona je prošla korz sve to ali kada sma rodila dete pomogla mi je u svemu, i ja bih tako svom detetu pomogla" rekla je Ljubina ćerka i dodala da se kaj eš što nije slušala majku.

"Što se tiče oca mog deteta šokirana sam ovim što on priča. Mladen je samo dobio pisma, ne znam šta glumi. Njemu je povređena sujeta", rekla je Subotićeva i demantovala da je imala seks sa Mladenom Vuletićem.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u