Showbiz

BOKI 13 PRIZNAO: Odustao sam od usvajanja deteta!

Objavljeno: 15.07.2017 | 16:21Izvor: Kurir

Bojan Jovanovski, poznatiji srpskoj javnosti kao Boki 13, imao je želju da usvoji dete, ali je odustao zbog medijskog pritiska i negativne kampanje u Makedoniji.

Naime, Boki 13 je pre nekoliko dana na sednici humanitarne organizacije „Međunarodni savet” najavio da će usvojiti troje dece.

Skandalozni „humanitarni” i LGBT aktivista, kako ga nazivaju makedonski mediji, pompezno je rekao da će postati otac jednog deteta pravoslavne vere, drugog muslimanske i trećeg sa smetnjama u razvoju. To je, kako je rekao, njegova „životna želja”, a makedonski mediji dočekali su ovu najavu na nož.

 

Iako se u Makedoniji, kao i u Srbiji, na usvajanje dece čeka i po više godina, Boki 13 se ponašao kao neko ko će decu dobiti koliko sutradan, a mediji su odmah to povezali sa njegovim prijateljskim vezama sa Milom Cerovskom, ministarkom za rad i socijalnu politiku. Usledio je žestok medijski pritisak i negativna kampanja, a onda je Jovanovski odustao od svega.

Boki 13 je otkrio zašto je i pored tako velike želje da postane otac odjednom odustao od svog sna.

 

"Predao sam zahtev za usvajanje deteta, ali sam ga kasnije povukao. Prvenstveno zbog moje želje da pomognem ugroženima, ali i zbog pritiska i negativne kampanje. Jednostavno, to je bilo previše za mene, ali sam obećao da ću pomoći ugroženim porodicama", otkrio je Jovanovski.

Boki se povodom ovog slučaja obratio javnosti otvorenim pismom, u kojem je svima stavio do znanja da u njegovom srcu nema mesta za mržnju.

"Sebičnost nije moja karakteristika, samo ljubav koja greje i grejaće i dalje moje srce", poetski je naveo Boki u saopštenju za medije.

 

Nakon što je povukao odluku, Boki je izrazio želju da pomogne porodicama koje su socijalno ugrožene.

"Sada je sve u fazi procesa potrage za porodicom kojoj je potrebna pomoć. Želim da pomognem odrastanju deteta, platio bih i njegovo školovanje. Svejedno mi je koja je porodica u pitanju, ali mnogo bih voleo kada bi to bila porodica koja ima dete sa posebnim potrebama, jer je njima zaista potrebna pomoć", rekao je Bojan.

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u