Showbiz

Bane varao ženu sa Marijanom

Objavljeno: 26.12.2014 | 10:04Izvor: Blic

Ivanović i Mateusova su se donedavno tajno viđali u Londonu i Beogradu. Vezu su raskinuli kada je on saznao da mu je supruga u drugom stanju i da će dobiti četvrto dete.

Modna dizajnerka Marijana Mateus (43) je više od godinu dana u javnosti pričala da ima dečka koji živi u Londonu. Ime tajanstvene ličnosti nije želela da otkrije.

Kako „Blic“ saznaje, u pitanju je srpski reprezentativac Bane Ivanović (30) koji je trinaest godina mlađi od nje. Izvor blizak ovom fudbaleru kaže da su se Marijana i Bane dugo zabavljali iako je on u braku skoro sedam godina. To je začudilo sve njegove prijatelje pošto Ivanović nije do tada imao ljubavnih afera.

- Njih dvoje su želeli da sakriju svoju vezu. Marijana je redovno posećivala Baneta u Londonu, gde su provodili najveći deo vremena jer on igra za prvoligaški klub Engleske - Čelsi. Kada je odlazila kod njega, ljudi su ih viđali na javnim mestima, ali su se oni ponašali kao da su prijatelji. Kada je dolazio u Beograd da igra za reprezentaciju, onda su se viđali kod nje ili u hotelu. To je bilo u strogoj tajnosti - kaže naš izvor blizak fudbaleru.

- U vezi im je sve bilo potaman do vesti da Bane sa svojom suprugom Natašom čeka četvrto dete. Tada je on poželeo da sa Marijanom prekine svaki kontakt. Do raskida je konačno došlo kada su počele da se šire glasine o njihovom odnosu. Dizajnerka je sve to teško podnela - priča dobro obavešten izvor za „Blic“.

Slaba na moćne muškarce
Marijana je dva puta bila udata. Posle razvoda sa našim biznismenom Miodragom Kostićem, udala se za bivšeg fudbalera iz Nemačke Lotara Mateusa. Marijana je često isticala da ne pravi velike kompromise u vezama, već da se u njima zadržava dok ima ljubavi. Činjenica je i da se uvek vezivala za imućne muškarce. Do sada se nije u javnosti pričalo da je bila sa mlađim muškarcima, pa je Bane Ivanović za nju izuzetak po tome. Nije zanemarljiva ni njegova zarada od 95.000 evra nedeljno. Kreatorka iz prvog braka ima troje dece.

Da bismo proverili istinitost priče, pozvali smo Marijanu, koja nije demantovala naša saznanja.

- Neću stvarno da pričam o svom privatnom životu. Ne bih volela u ovom trenutku apsolutno nikakve komentare da dajem. Hvala vam na interesovanju - kratko je rekla Marijana za „Blic“.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u