Showbiz

ANIN BIVŠI OBOŽAVA SRPSKU ESTRADU: Pogledajte u čijem zagrljaju sada uživa Ćazim Osmani! (FOTO)

Objavljeno: 28.08.2016 | 13:52Izvor: medio.rs

Poznati biznismen je u svom luksuznom kompleksu na hrvatskom primorju ugostio još jednog pripadnika srpske estrade.

Albanski biznnismen Ćazim Osmani postao je poznat srpskoj javnosti tokom veze sa popularnom pevačicom Anom Nikolić, koja se nedavno udala za repera Stefana Đurića Rastu.

Ćazim Osmani // Foto: Facebook Printscreen

Ćazim Osmani // Foto: Facebook Printscreen

Nakon turbulentnog raskida koji je propraćen brojnim skandalima, Osmani se neko vreme nije pojavljivao u srpskim medijima, ali ponovo je dospeo u žižu interesovanja kada je bračni par Đurić svoju prvu bračnu noć proveo upravo u njegovom hotelu u Poreču!

Novopečeni mladenci su se odmah nakon ntajnog venčanja uputili kod Ćazima, gde su imali zakazan zajednički nastup. Napravili su atmosferu za pamćenje, a domaćin ih je srdačno pozdravio i ugostio na lep način.

Ćazim Osmani // Foto: Facebook Printnscreen

Ćazim Osmani // Foto: Facebook Printnscreen

Budući da je vlasnik luksuznog objekta na hrvatskom priimorju, Ćazimovi gosti su često poznati srpski pevači, a jedan od njih se sinoć pohvalio da je boravio u društvu kontroverznog biznismena.

U pitanju je pevač Slobodan Vasić, koji je u Osmanijevom kazinu okušao sreću, te je sa domaćinom odigrao partiju pokera. Da li je uspeo da profitira tokom ovog susreta, za sada nije poznato.

PINK.RS

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u