Auto moto

NEKO ĆE DA STRADA: Pogledajte rupu koja može da vas košta novog seta guma ili trapa

Objavljeno: 08.01.2015 | 19:24Izvor: Telegraf.rs

Na saobraćajnici u blizini Beogradskog sajma nalazi se veliko udubljenje koje predstavlja potencijalno veliku opasnost po sve učesnike u saobraćaju. Kada padne mrak, rupa na putu gotovo je neprimetna što može dovesti do velikih oštećenja vozila pa čak i značajnih saobraćajnih incidenata

Asfalti na mnogim ulicama Beograda prepuni su rupa i oštećenja, a učestalost ovakvih pojava na ulicama naše prestonice veća je onoliko koliko je saobraćaj prometan na datoj deonici.

Jedna od velikih opasnosti koja vreba Beograđane poslednjih nekoliko dana je veliko ulegniće u kanalizacionom slivniku u blizini Beogradskog sajma.

Ulegnuće na slivniku predstavlja još veću opasnost po sve učesnike u saobraćaju kada padne mrak, jer je vidljivost smanjena, te rupa nije lako uočljiva što može dovesti do velikih oštećenja vozila pa čak i značajnih saobraćajnih incidenata

Zima koja je pred nama biće veoma hladna, pa postoji pretpostavka da će niske temperature doprineti daljim oštećenjima na asfaltu beogradskih ulica.

Savet svim vozačima je da obrate posebnu pažnju na kolovoz kojim se kreću!


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u