Auto moto

Kupio je stari porše 911 za smešne pare, sredio ga da vredi 100.000 evra, krenuo na put od 2.400 km i postao glavna faca u zemlji (VIDEO)

Objavljeno: 28.03.2017 | 12:10Izvor: Telegraf.rs

Pošao je na dugačak put kako bi dokazao da njegov polovnjak može da prevali toliku razdaljinu bez velikih popravki

Zaljubljenici u nemačku auto-industriju, a posebno poklonici čuvene fabrike luksuznih sportskih automobila koji izlaze sa pogonskih traka “Poršea” svakako će vam uvek reći da je model “Porše 911” jedan od najboljih ikad proizvedenih automobila u istoriji.

Tako nešto je pokušao da dokaže i Amerikanac Tajler Huver, zaljubljenik u automobile, koji je kupio polovni “Porše 911″ za 9.500 dolara (oko 8.500 evra).

Njegov srebrni četvorotočkaš “Porše 911 Karera” prešao je 243.000 milja (391.000 kilometara).

Svog novog ljubimca nazvao je “Apolo 911″, a razlog za to je taj što je njegov automobil prešao nešto više kilometara nego što je Mesec udaljen od Zemlje.

Printskrin: YouTube/Hoovies Garage

Printskrin: YouTube/Hoovies Garage

Huver je rešio da dokaže da je njegov “Apolo 911″ u savršenom stanju što se tiče mehanike. Zbog toga je rešio da se uputi na dugačak put i poseti tradicionalnu izložbu automobila ove marke na Floridi.

Printskrin: YouTube/Hoovies Garage

Printskrin: YouTube/Hoovies Garage

Treba napomenuti da je Tajler iz Kanzasa, a izložba je održana na Floridi, na ostrvu Amelija.Razdaljina koju je trebao da pređe je oko 1.500 milja (2.400 kilometara).

Printskrin: GoogleMaps

Printskrin: GoogleMaps

Nakon malih popravki na vozilu, on je krenuo na put kako bi dokazao da njegov “Porše 911″ bez problema može da prevali toliku razdaljinu.

Svoje iskustvo je ovekovečio i na video klipu koji je zatim postavio na Jujtub kanal. Pogledajte i šta mu se sve dešavalo tokom puta.

Inače, prvi model čuvenog “Poršea 911″ napravljen je daleke 1963. godine i do danas je sa proizvodnih traka giganta iz Nemačke izašlo više desetina hiljada modela tog sportskog automobila.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u