Politika

(FOTO) NAJNIŽI UDARAC DO SADA! Trampa optužili za INCEST S ĆERKOM IVANKOM!

Objavljeno: 24.01.2017 | 21:56Izvor: medio.rs

Protivnici novog predsednika SAD objavili fotografije iz njegovog porodičnog albuma sa ćerkom Ivankom na kojima se vidi koliko su njih dvoje bliski. Tvrde da je to neprimeren odnos oca i ćerke

Protivnici predsednika SAD Donalda Trampa (71) optužuju ga za incest sa ćerkom Ivankom (36). Internet su preplavile fotografije iz porodičnog albuma Trampovih koje pojedini mediji nazivaju neprimerenim i na osnovu njih zaključuju da odnos ćerke i oca nije uobičajen.

Set od najmanje deset slika objavljen je na Jutjubu pod nazivom "Šokantne fotografije koje Ivanka Tramp ne želi da vidite". Na njima se vidi prisan odnos oca i ćerke još od perioda kad je bila mala. Na većini tih slika Ivanka sedi ocu u krilu ili je on ljubi i grli, pa su ih pojedini mediji u SAD nazvali incestuoznim.

- Čini se da su porodični albumi Trampovih puni fotografija koje bi mnogi nazvali neprimerenim za oca i ćerku. Njih dvoje su u romantičnim i ljubavnim pozama, a uhvaćen je i trenutak Ivankinog seksi plesa u očevom krilu tokom jedne zabave u njihovom domu, kad je ona imala samo 18 godina - piše veliki broj antitrampovskih portala u SAD.

POGLEDAJTZE "INKRIMINIŠUĆE" FOTOGRAFIJE:

(Foto: Informer)
  • Oni dodaju da je cela Amerika ostala zapanjena nakon što je Tramp na jednom skupu u predizbornoj kampanji Ivanku neprimereno uhvatio za bokove, čak ju je i poljubio - u usta. Takođe, mediji podsećaju na njegove izjave još iz 2006. da je Ivanka zgodna i veoma seksi.

    - U jednom tok-šouu Tramp je na pitanje novinara da li bi Ivanka, koja je bila manekenka, pozirala za "Plejboj" odgovorio: "Ne mislim da bi Ivanka to uradila, iako ima veoma lepu figuru. Da nije moja ćerka, verovatno bih bio u vezi s njom" - podsećaju mediji na Trampove izjave u vezi s Ivankom.

    Kako navode, i prijatelji porodice Tramp svedoče da su njih dvoje oduvek imali izuzetno blizak odnos.

    - Razgovaraju svakodnevno po nekoliko puta, a Ivanka nijednu profesionalnu ni privatnu odluku od važnosti ne donosi bez konsultacije s ocem - svedoče prijatelji Trampovih.

    Istovremeno, pojedini mediji u SAD pokušavaju da oslikaju Ivankinu prošlost kao problematičnu.

    - Ona u javnosti voli da ostavlja dojam čedne, elegantne i skromne žene. Međutim, uprkos velikom trudu da ostavi najbolji utisak, postoje neke stvari iz prošlosti koje menjaju sliku o zlatnoj devojci, prvoj ćerki Amerike. Dok je bila model, pozirala je golišava, a te fotografije se trudi da što bolje sakrije od javnosti - pišu antitrampovski portali.

  • S druge strane, u Trampovu odbranu stalo je nekoliko internet portala koji tvrde da su pojedine fotografije iz porodičnog albuma predsednika SAD montirane.

    - Umesto da vide koliko Donald Tramp voli svoju decu, oni su videli nešto potpuno suprotno. To samo bolesni umovi mogu da smisle - navodi sajt "Infovors".

    Plastične operacije

    Trampovi protivnici tvrde da je Ivanka uradila nekoliko plastičnih operacija da bi izgledala kao što danas izgleda. Navode da je uradila operacije na licu kako bi ga izdužila i da je povećala grudi, te da se ne može nazvati prirodnom lepoticom. Ivanka, međutim, stalno govori da se nikad nije podvrgla nijednoj plastičnoj operaciji.

  • INFORMER.RS

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u