Zanimljivo

(VIDEO, FOTO) OVAKO NAJBOGATIJA ŽENA ŽENI SINA: Luksuz od 250.000 dolara! Zlatni pod, milioni belih ruža...

Objavljeno: 14.06.2017 | 12:34Izvor: Kurir

Njeno bogatstvo procenjuje se na dve milijarde dolara. Sada je oženila sina i prikazala kako raskoš izgleda u punom sjaju. Folorunsho Alakija bila je domaćica na svadbi sina Folarina. Zvanice su bile - bez teksta.

Folarino je oženio iransku lepoticu Nazanin Jafarin. Svadba je priređena u palati Blenheim u Oksfordširu, a procenjuje se da je na venčanje potrošeno šest miliona dolara.

Za početak sala je bila ukrašena sa milion belih ruža, raskošna torta je takođe bila ukrašena stotinama ukrasnih belih cvetova.

Goste je zabavljao Robin Tike, koji je za nastup dobio oko 200.000 dolara.

Vrlo upečatljivo bilo je i to što je pod po kome su hodali mladenci bio od mermera sa zlatnom gravurom početnih slova mladog bračnog para.

Darežljiva svekrva za ovo je izdvojila oko 250.000 dolara.

Gosti koji su stigli sa svih strana sveta, a kojima je put bio plaćen, uživali su u najukusnijim jelima, na meniju su bili tartufi, pačja jaja, jestivo cveće, najfiniji šampanjac...

Folorunsho Alakija je bogatstvo stekla na naftnim poljima, a "Forbs" ju je proglasio 14. najbogatijom ženom u Africi i najbogatijom ženom u Nigeriji.

Njen sin je već bio u braku i ima ćerku, ali mu je supruga preminula od raka pre šest godina. Sadašnja mlada je iz ugledne porodice jednog uspešnog biznismena.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u