Politika

VUČIĆ: Beograd postaje centar ovog dela Evrope!

Objavljeno: 13.03.2017 | 12:42Izvor: medio.rs

Centar za objedinjene usluge Etihad Aviation Group, koji je danas otvoren u Beogradu, pokazuje da Srbi mogu ra rade isto što i najbolji i najuspešniji narodi i da Srbija u budućnosti može da pripada grupi takvih zemalja, poručio je premijer Aleksandar Vučić

- Beograd postaje centar ovog dela Evrope - rekao je Vučić na otvaranju Centra.

On je najavio da će centar u narednom periodu zaposliti 700 radnika u najbolje opremljenom prostoru, te istakao da svi radnici u centru govore najmanje jedan strani jezik.

Tanjug

- Počeli smo da ulažemo u mlade ljude sa Filološkog fakulteta, da ih spremamo i za ministarstva, ali i za ovakve pozivne centre i drago mi je što mogu da računaju, bar deo njih, na posao po završenom fakultetu - rekao je Vučić.

On je rekao da je ponosan i srećan što je Etihad u konkurenciji Poljske, Bugarske i drugih zemalja izabrao Beograd i Srbiju, navodeći da je ponosan na zemlju i građane, budući da su ljudi bili presudan kvalitet koji je Srbija ponudila.

Tanjug

Vučić je rekao i da je država ispunila sve potrebne uslove, poput energetske bezbednosti, budući da taj centar mora da ima najmanje dva nezavisna izvora energije.

- Uradili smo sve što je potrebno, spremni smo da razgovaramo i o podsticajima - rekao je Vučić.

Tanjug

Etihad Aviation Group otvorio je danas Centar za objedinjene usluge u Beogradu, u kojem će biti zaposleno 200 radnika, a koji će pružati usluge kontakt centra i programa lojalnosti.

Planirano je da se broj zaposlenih poveća na 685 do 2020. godine, a centar je do te godine osposobljen da primi 4,4 milona poziva.

Zaposleni će u pocetku pružati usluge rezervacije i izdavanja karata, u koje spadaju prodaja, promena plana putovanja i obrada zahteva za posebnim uslugama.

U pogledu programa lojalnosti, zaposleni u kontakt centru će moći da pruže informacije o programima, kao i usluge upravljanja korisničkim nalogom i bonus miljama.

Izvor: Informer


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u