Zanimljivo

OVAKVU JE NIKADA NISTE VIDELI Nikolija Jovanović kao seksi ratnica! (FOTO)

Objavljeno: 16.08.2017 | 11:20Izvor: Alo!

“Ovo je potpuno novo iskustvo za mene. U poređenju sa snimanjem spota, vreme koje se čeka na rezultat je znatno duže i sa sobom nosi veću neizvesnost”, priča pevačica

Nikolija JovanovićNikolija Jovanović u filmu Volja sinovljeva, Foto: Dejan Petković

Prva klapa debitantskog filma “Volja sinovljeva” Nemanje Ćeranića, pala je početkom avgusta u Boru, a ekipi istaknutih glumaca nedavno se pridružila i pevačica Nikolija Jovanović. Pevačica je uzbuđena što joj se ukazala prilika da stane rame uz rame sa glumačkim veličinama poput Žarka Lauševića, Svetozara Cvetkovića, Sergeja Trifunovića i za “Alo!” navodi da snimanje odlično napreduje.

 - Reditelj Nemanja Ćeranić prepoznao je u meni lik koji mu je potreban, pozvao me i ponudio izazovnu, upečatljivu i intrigantnu ulogu. Sa velikim zadovoljstvom sam se pridružila sjajnoj ekipi, imajući puno poverenje u ideju i izbor. Snimanje je u toku, odlično napredujemo i entuzijastično spremamo jedno kultno filmsko ostvarenje - rekla je Nikolija Jovanović u izjavi za “Alo!”, koja je već nekoliko dana na filmskom setu.

Pevačica kaže da svi naporno rade na snimanju i da je lokacija na kojoj se snima u Boru predivna.

- Mnogo je lepo, ali je i vrlo nepredvidivo zbog vremenskih uslova. Jedno potpuno novo iskustvo za mene, proces je dosta drugačiji od svega sto sam do sada radila. U poređenju sa snimanjem spota, vreme koje se čeka na rezultat je znatno duže, i to sa sobom nosi veću neizvesnost tako da, nestrpljivo čekam ulazak u montažu. Takođe, upoznala sam divne ljude, što je između ostalog najveće bogatstvo ovog projekta - rekla nam je pevačica.

Inače, Nikoliji je poverena uloga žene ratnice, a osim nje, deo svojih scena već su su snimili i gorepomenuti glumci. I dok Sergej uredno obaveštava svoje pratioce na društvenim mrežama kako napreduje snimanje, dotle je Cvetković otkrio zbog čega je odlučio da se baš u ovom filmu vrati na veliko platno nakon duge bolesti.

- Meni su asocijacije na “Volju sinovljevu” i “Pobesneli Maks”, “Blejd Raner”, Alan Ford, ali i Kraljević Marko. Kad se sve to skupi na jedno mesto i zamislimo se u jalovištima borskih rudinika i pogledamo podelu, onda sigurno da ovaj film zaslužuje pažnju - kazao je Cvetković nedavno u emisiji “150 minuta”.

Inače, debitantsko ostvarenje Nemanje Ćeranića je mešavina japanskih jakuza filmova sedamdesetih godina i holivudskog avanturističkog filma smeštenog u srpski milje. Film će biti prožet motivima narodnih epskih pesama, a osim akcije, publika će gledati i uzbudljivu emotivnu priču.

Laušević i Dimič ponovo zajedno na filmu

Džek Dimič, američki glumac bosanskog porekla, tumači u filmu lik vođe bande. Džek je rođen u Bosanskoj dubici 1965. godine, kao Željko Dimić, a veliki deo svog života proveo je u Americi gde se bavi glumom.

Inače, Dimič i Laušević su pre “Volje sinovljeve” zajedno radili na predstavi “Emigranti”, hrvatskog reditelja Slavomira Mrožeka, koju su igrali pred američkom publikom.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u