Politika

(KURIR TV) STATISTA PONOVO PAO U NESVEST: Novi incident u studiju tokom intervjua predsednika Vučića

Objavljeno: 05.09.2017 | 08:38Izvor: Kurir

Tokom intervjua predsednika Aleksandra Vučića na TV Happy, ponovo se dogodio incident kada je jedan od gledalaca pao u nesvest.

Kako se može videti na snimku, mladiću koji sedi na desnoj strani je naglo pozlilo, i on se samo sručio na pod. Statisti koji su sedeli pored njega su se zbunjeno pogledali, a zatim su pozvali pomoć. 

Za sada nema informacija šta se desilo ovom mladiću, a zanimljivo je da ovog puta intervju nije prekinut.

Podestimo, Vučićevo gostovanje u emisiji "Ćirilica" pred izbornu tišinu u martu over godine postalo je čuveno kada je  jednom od statista u studiju pozlilo. On je sedeo odmah iza premijera, a u jednom trenutku je počeo da kolutao očima i pokazuje znake slabosti. Vučić je tada odmah skočio sa stolice da pomogne momku koji se onesvestio i tražio je da se prekine emitovanje emisije koja je na Hepi TV išla uživo.

- Prekini prenos, rekao je tom prilikom Vučić što je na kratko i učinjeno, a pošto je sve bilo u redu, prenos je ubrzo nastavljen....

Ova scena poslužila je studentima da na prolećnim demonstracijama ismevaju Vučića, masovnim izvođenjem performansa "Onesvesti se".


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u