Politika

ŠTEDNJA: Ovako ministri autobusom putuju na svečanu sednicu Vlade u Niš!

Objavljeno: 28.07.2014 | 14:43Izvor: Telegraf.rs

Pored svih ministara, od kojih na slici vidimo Bratislava Gašića, Ivicu Dačića i Aleksandra Antića, autobusom za Niš se zaputio i predsednik Vlade Aleksandar Vučić

Vlada Srbije iz Beograda do Niša i natrag na svečanu sednicu putuje autobusom. Pored svih ministara, od kojih na slici vidimo Bratislava Gašića, Ivicu Dačića i Aleksandra Antića, autobusom za Niš se zaputio i predsednik Vlade Aleksandar Vučić.

Po odluci premijera drastično je smanjen broj službenih vozila, kako u Vladi, tako i u svim javnim preduzećima, s obzirom na to da su godišnji izdaci iznosili oko 2,7 milijardi dinara godišnje, pa nas ne čudi što su ministri na svečanu sednicu Vlade u Niš krenuli autobusom.

Foto: Facebook/PRSuzana

Foto: Facebook/PRSuzana

A kakva je atmosfera u autobusu, na svom Tviter profilu napisao je ministar rudarstva i energije, Aleksandar Antić.

- Ko je fotografisao, nije za javnost, ali Tasovac je sa obe ruke pokušao da se ubaci u kadar – napisao je Antić

Printskrin: Tviter / Aleksandar Antić

Printskrin: Tviter / Aleksandar Antić

će danas imati i svečanu sednicu povodom 100 godina od početka Velikog rata. Sednica će biti održana u zgradi Univerziteta u Nišu u 16 sati i biće otvorena za medije, najavila je vladina Kancelarija za saradnju s medijima.

Sednica će biti održana na dan kada je pre 100 godina tadašnjem predsedniku vlade Nikoli Pašiću stigao telegram o objavi Velikog rata.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u