Politika

HOĆE LI ON PREUZETI SPS? Dačić dobio naslednika!

Objavljeno: 06.08.2017 | 13:01Izvor: medio.rs

Dačić svog sina Luka poslao kao šefa delegacije SPS u Palminu kancelariju u Paraliji.

Kancelariju Jedinstvene Srbije u grčkom letovalištu Paralija posetila je delegacija SPS, sa Lukom Dačićem, kao šefom delegacije, kako ga je predstavio, lider JS Dragan Marković Palma.

Luka Dačić, inače sin šefa SPS Ivice Dačića, koji je prošog meseca postao punoletan, ocenio je, kako je preneo Marković, da su Jedinstvena Srbija i SPS kao jedna partija, odnosno "bratska koalicija".

U Paraliju je, kaže, došao sa aktivistima SPS da pomognu Jedinstvenoj Srbiji i Draganu Markoviću Palmi da prime što više naših građana.

"Ovde u Paraliji se zaista svi osećamo kao kod svoje kuće i čini mi se da ovde ima više Srba nego Grka", rekao je Luka Dačić.

Marković ističe da je Kancelarija JS u Paraliji jedina kancelarija neke političke partije iz Srbije, van granica naše zemlje.

Luka DačićKrenuo očevim stopama, Foto: Facebook

Kancelarija, radi već treću godinu sa samo jednim ciljem, a to je, kaže Marković, pomoći svakom građaninu Srbije, bez obzira na stranačku, nacionalnu ili versku pripadnost.

"Ovu kancelariju jeste osnovala politička partija, ali ovde se ne priča o politici. Dnevno našu kancelariju poseti od 250 do 300 naših građana. Ove godine nema problema kao prošlih godina, kada je bilo krađa dokumenata", kaže Marković za Tanjug.

Ispričao je da je pre nekoliko dana, na primer, jedna porodica iz Kruševca imala saobraćajnu nesreću u kojoj je bračni par zadobio teške povrede. Kancelarija im je, kaže, pomogla da se hospitalizuju i danas su se oporavili i vratili za Srbiju.

Ima i slučajeva kada neko hitno mora da se vrati u Srbiju i Kancelarija im u tim situacijama organizuje prevoz, naveo je Marković.

Marković primećuje i da u Paraliji nikada nije bilo više građana Srbije i Grčkoj uopšte I ističe da je Kancelarija Jedinstvene Srbije zapravo “prava ambasada za naše građane u tom delu Grčke.

Izvor:Tanjug


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u