Politika

BELI: Šeki je istrošena glava, vreme mu je za penziju! ŠEŠELJ: Beli je isušena svinjska glava, koja ne funkcioniše!

Objavljeno: 11.04.2017 | 22:39Izvor: medio.rs

Trećeplasirani na predsedničkim izborima, Ljubiša Preletačević Beli izjavio je da je lider SRS Vojislav Šešelj "istrošena glava kojoj je vreme za penziju"! Vojvoda mu, naravno nije ostao dužan: "Beli ima isušenu svinjsku glavu u kojoj ništa ne funkcioniše"!

Komentarišući Šešeljev rezultat na izborima 2. aprila, Beli je za Kurir izjavio da mu je drago što je Vojvodu oterao u političku penziju:

- Za Šekija mi je baš bilo drago, ali valjda će Aca da ga primi u svoju partiju, slično razmišljaju. Želimo da sve te istrošene glave koje su godinama zakačane na narodnu grbaču oteramo u penziju. Ovo je samo početak tog procesa - rekao je Preletačević.

Njegove reči žestoko su iznervirale Šešelja, pa mu je u svom stilu odgovorio:

- Ne može da me otera u političku penziju, ja sam u penziji punih pet godina. A ovo što se tiče istrošenih glava, on očigledno ima sušenu svinjsku glavu u kojoj ništa ne funkcioniše. Ja mogu uspeti, a mogu i propasti u politici, ali šta imam u glavi sam celom svetu dokazao koliko vredi i tu više nema šta da se diskutuje - poručio je Šešelj i dodao:

- A šta ima Preletačević u glavi - ima goluba, zeca, kokoš... Šta još može da ima? Koliko stane, koliko se nagura? Al da ima mozga, ko to može da kaže? - upitao je Šešelj.

INFORMER.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u