Zdravlje

Užitak tuširanja uz uštedu vode, koji će nas razmaziti

Objavljeno: 10.10.2017 | 18:53Izvor: medio.rs

Naše zadovoljstvo pod tušem može biti još veće kada, pored opuštajućeg osećaja, ne razmišljamo ni o tome koliko smo vode potrošili. Jasan dizajn i precizno usmeren mlaz hansgrohe Croma 280 usponskog tuša, u kombinaciji sa inovativnom tehnologijom koja štedi vodu, omogućavaju da se bezbrižno posvetimo sebi.

Metalni sprej tuš pozamašne veličine je izdržljiv i može se rastaviti kako bi čišćenje bilo lakše. Sprečava bespotrebno prskanje usmeravajući mlaz na telo, a uz pomoć EcoSmart tehnološkog unapređenja troši duplo manje vode od tradicionalnog tuša.

Pored toga, Hansgrohe Croma Select 280 tuš kombinuje sve komponente u praktičan sistem - usponski i ručni tuš, držač, termostat i crevo. Pogodan je za nove građevinske projekte ili redizajn kupatila. Horizontalna ručka tuša okreće ga u željeni položaj što olakšava postavljanje u malom kupatilu.

Kao dodatak prijatnom osećaju rominjanja vode, Croma Select S Multi ručni tuš nudi tri različite vrste mlazova pritiskom na dugme. Ugrađeni hansgrohe Ecostat Comfort termostat omogućava precizno podešavanje temperature, kako voda ne bi bila prevruća.

Bilo da sređujemo novi dom ili smo odlučili da doteramo stari, Hansgohe Croma 280 tuš sistem rešava izbor uz pomoć dve dodatne verzije: sa jednoručnim podešivačem i za upotrebu sa postojećim slavinama i podešivačima, pogodnim za projekte renoviranja. Spajajući sve što nam treba pod tušem u jedinstven sistem, hansgrohe pretvara vodu u impresivno iskustvo.

Vodeći dizajn u sanitarnoj industriji

Trenutno na rang listi Međunarodnog foruma dizajna (iF) u konkurenciji najboljih svetskih kompanija za dizajn, Hansgrohe Grupa, s robnim markama AXOR i hansgrohe, pozicionirana je kao šesta, među 2.000 kompanija. Sa 1.040 bodova, kompanija iz Šiltaha, specijalizirana za sanitarnu opremu, nadmašila je svetski poznate brendove poput: Audija, BMW-a, Apple-a, i ponovo je potvrdila vodeću poziciju u sanitarnoj industriji.

www.hansgrohe.com/design

www.hansgrohe.rs

www.facebook.com/hansgrohe

www.axor-design.com

www.facebook.com/axor.design


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u