Tehnologija

FENOMENALNO: Ovaj kaiš će držati vaše pantalone i puniti telefon istovremeno

Objavljeno: 22.11.2014 | 21:14Izvor: Telegraf.rs

Prema rečima kompanije Nifty, kaiš koji je skroz napunjen moći će da prazan iPhone 6 napuni za dva i po sata

Ukoliko nosite kaiš, prazna baterija smartfona bi uskoro mogala da postane problem prošlosti. Naime, britanska kompanija radi na razvoju kaiša koji će u sebi imati ugrađen punjač sa baterijom, i koji će bez problema moći da napaja smartfon dok se on nalazi u džepu.

Kaiš pod imenom XOO Belt je veoma koristan jer sa sobom ne morate nositi nikakav dodatni gedžet, s obzirom da je punjač sigurno smešten na pantalonama. XOO Belt je takođe i vodootporan

- Izgleda i težak je isto koliko i svaki drugi kaiš, s tim što je u njemu sakrivena baterija od 2.100 mAh koja će telefon napuniti veoma brzo – kažu iz kompanije Nifty.

XOO Belt se puni isto kao i smartfon, putem Micro-USB priključka, a pet diskretnih LED lampica pokazaće koliko snage mu je još ostalo. Prema rečima kompanije, kaiš koji je napunjen do kraja moći će da prazan iPhone 6 napuni za dva i po sata.

Ovaj projekat još uvek prikuplja sredstva na sajtu Indiegogo, a ukoliko do 18. decembra sakupi 50.000 dolara, XOO Belt će početi da se prodaju u julu po ceni od 155 dolara.

Pogledajte video:


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u