Tehnologija

Facebook Messenger je opet nešto menjao! Ovo je najnovija opcija!

Objavljeno: 17.07.2015 | 15:08Izvor: Telegraf.rs

U poslednje vreme Facebook svoju aplikaciju za dopisivanje tretira kao potpuno odvojenu platformu, a ova mogućnost je još jedan pokazatelj te činjenice.

Facebook je prošlog meseca u nekoliko zemalja sveta omogućio korisnicima da koriste Messenger aplikaciju bez potrebe za posedovanjem naloga na ovoj društvenoj mreži. Ova opcija je bila dostupna u Kanadi, Americi, Peruu i Venecueli, a od danas će i svi korisnici širom sveta moći da je koriste.

– Uzbuđen sam da najavim mogućnost da Facebook Messengerkoriste svi, bez potrebe za posedovanjem naloga na Facebooku. Ova opcija je sada dostupna svim ljudima širom sveta, prijavite se svojim brojem mobilnog telefona i isprobajte je – napisao je Dejvid Markus, član Facebook Messenger tima.

Od danas korisnici više neće videti “Not on Facebook?” opciju kada prvi put pokrenu Messenger. Ukoliko nemate profil na popularnoj društvenoj mreži, za korišćenje Messengera moraćete da unesete ime, broj mobilnog telefona i sliku. Takvi korisnici će imati sve mogućnosti kao i regularni korisnici Facebooka.

U poslednje vreme Facebook svoju aplikaciju za dopisivanje tretira kao potpuno odvojenu platformu. Tako je sada moguće dodavati brojne aplikacije unutar Facebook Messengera, igrati igrice i slati novac.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u