Film

PROGOVORILA O SE*SU SA MILANOM ŠTRLJIĆEM: NISAM PRIČALA DESET DANA

Objavljeno: 03.02.2017 | 12:27Izvor: Puls

Zbog snimanja scene s Milanom Štrljićem nisam pričala s Jovanom Aćinom 10 dana jer sam mislila da Ester treba da deluje kao da je nevina, kaže čuvena glumica

Ona se preksinoć družila s fanovima i članovima ekipe na projekciji u Kulturnom centru Beograda.

- Tada sam imala samo 14 godina. Više sam se od uloge brinula o tome kako ću opravdati izostanke sa snimanja u školi - rekla je Gala.

- Više sam se zabavljala nego glumila. Ekipa serije je odlična. Andrija i Anđelka su dva veoma vredna i talentovana bića i bila mi je čast da budem delić takvog tima - kratko je rekla tada glumica.

Mnogi veruju da i dalje živi u Americi.

Gala VidenovićGALA VIDENOVIĆ • RAS / RAS SRBIJA

- Muka mi je više da odgovaram na ista pitanja. Beograd nikad nisam napustila - kratko nam je rekla Gala, koja nije bila raspoložena za širu priču jer ne voli da daje intervjue.

Jednu od najlepših jugoslovenskim glumica televizijska publika najviše pamti po serijalu „Žikina dinastija“ i ulozi Ruskinje Nataše, a celu bivšu SFRJ pod noge je bacila kao Ester u kultnom filmu Jovana Aćina „Bal na vodi“. Gledali smo je i uzdisali dok upravlja četvercem koji su vozili Nebojša Bakočević, Dragan Bjelogrlić, Goran Radaković i Srđan Žika Todorović.

- Kada je trebalo da snimim ljubavne scene sa Milanom Štrljićem, koji je igrao Rileta, reditelj i ja smo se posvađali i nismo pričali deset dana. Nisam imala problem sa bilo kakvim zadatkom, ali sam, s obzirom na činjenicu da je Ester veoma mlada i da je u pitanju prvo seksualno iskustvo, smatrala da ne može da deluje kao da je iskusna - rekla je pre nekoliko godina za Mondo glumica, koja ni danas nije pogledala film u celosti jer kaže da budi emocije i da je tužan.

 

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u