Film

Ajde Halile, ti ga prvi zalilaj! Proslavio se u filmu Lepa sela, lepo gore, doživeo porodičnu tragediju, a ovako sada izgleda mali Halil! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 29.03.2017 | 17:29Izvor: Telegraf.rs

Malog Halila je igrao Miloš Đuričić iz Višegrada, koji se nikada više nije bavio glumom

Scena iz filma “Lepa sela, lepo gore” u kojoj najbolji drugovi Milan i Halil idu u “štetu” sa teta Đanom, odavno je ušla u istoriju, a Miloš Đuričić iz Višegrada, koji je igrao Halila je imao težak životni put, i nikada se više nije bavio glumom, iako mu je to bila velika želja. Kome treba podsećanje, ako takvih uopšte ima, Halilu je zapalo da se prvi skine pred Đanom (igra je Mica Trofrtaljka), a ona mu je poručila: “‘Ajde Halile, ti ga prvi zalilaj”, i da, njegova je ćuna “prava pionirska”.  

Za razliku od njegovog kolege iz ove scene Admira Šehovića (glumio je malog Milana), koji se i dalje bavi glumom, Đuričića je život odveo na sasvim drugu stranu.

Foto: Facebook/milos.djuricic.54

Foto: Facebook/milos.djuricic.54

– Imao sam veliku želju da postanem glumac. Na žalost, sudbina me je naterala da dođem u Austriju. Moji roditelji su se rastali kad sam imao tri godine. Majka je otišla za Austriju, a ja sam ostao s tatom u Višegradu. Nakon snimanja filma moj otac je umro. Nisam imao kod koga da budem. Majka me je odvela i to je bio kraj jedne možda sjajne karijere  – izjavio je Miloš koji se, kako kaže, mnogo namučio u stranoj zemlji.

Foto: Facebook/milos.djuricic.54

Foto: Facebook/milos.djuricic.54

– U Austriji živim od 1998. Završio sam gastronomiju i posle toga sam se oženio. Život me nije štedeo i mnogo sam se napatio u novoj tuđoj zemlji. Imam sina Stojana (8), koji nosi ime mog oca, i sada očekujemo drugo dete. Trenutno se bavim transportom, radim za jednu veliku špediciju – rekao je prošle godine Ðuričić.

Foto: Facebook/milos.djuricic.54

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u