Film

OPA! Gej scena u Zoni Zamfirovoj!

Objavljeno: 24.01.2017 | 10:25Izvor: Alo!

Nastavak filma "Zona Zamfirova" večeras će premijerno biti prikazan pred Beograđanima. Jedna scena sigurno će šokirati publiku!

Priča o životu Zone Zamfirove posle udaje za Maneta, a koju u drugom delu filma igra Brankica Sebastijanović, biće pravo iznenađenje za pubiku i to zbog jedne scene pred kraj filma!

Reč je o sceni u kojoj se Zone, odnosno Brankica Sebastijanović, ljubi u usta sa drugom devojkom!

- Jug je rešio da iznenadi publiku i da i u ovakvom filmu ima jednu scenu koja je nesvakidašnja za vreme u koje je smeštena radnja filma. Naime, u jednoj sceni filma publika će imati prilike da vidi Zonu Zamfirovu kako razmenjuje nežnosti sa prijateljicom iz Britanije - priča izvor za "Blic" i otkriva detalj vezan za njihov poljubac.

Marija Stokić igra prijateljicu iz BritanijeMarija Stokić igra prijateljicu iz Britanije, Foto: Jutjub printskrin

- Zonina prijateljica Gena iz Britanije dolazi u Vranje kod Zone gde sa njom provodi godinu dana, jer je njen suprug zbog poslovnih obaveza otputovao u Afriku. Lik prijateljice tumači glumica Marija Stokić kojoj je ovo druga filmska uloga. Gena uživa u Vranju, upoznaje mnogo ljudi i izgleda da ju je ponela južnjačka vrelina. Posle godinu dana boravka u Vranju, Gena mora da se vrati u Britaniju, a na rastanku zbog velike tuge jer napušta Zone koja joj je bila velika podrška, ljubi je u usta - otkriva izvor.

Reditelj filma Jug Radivojević kaže da će ceo film biti interesantan i intrigantan za publiku, ali da ne želi previše da otkriva pre večerašnje beogradske premijere.

- Voleo bih da razgovaramo o filmu, ali tek nakon što ga pogledate. Istina je da ima scena ljubljenja, ali ja ne bih otkrivao o čemu se radi - rekao je Jug Radivojević.

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u