Film

Kućna pomoćnica iz Maratonaca otkrila tajnu: Trebalo je da te scene izgledaju ovako... (FOTO + VIDEO)

Objavljeno: 03.06.2016 | 19:52Izvor: medio.rs

Kućna pomoćnica iz Maratonaca otkrila tajnu: Trebalo je da te scene izgledaju ovako... (FOTO + VIDEO)

Melita Bihali igrala je kućnu pomoćnicu Olju u kultnom filmu "Maratonci trče počasni krug". Prezime Bihali je zadržala od svog bivšeg muža koji je bio sin osnivača Nolita Pavla Bihalija.

Rođena je u selu Živogošće, koje je udaljeno 18 kilometara od Makarske. Kasnije je živela u Istri, a u Zadru je igrala u pozorištu kao balerina. Godine 1962. godine, upisala je glumačku akademiju u Beogradu. Četrdeset godina je provela u dečjem pozorištu "Radović".

Scena iz Maratonaca kada je Mića Tomić uvlači u kadu i cepa joj bluzu, zapravo nije trebalo da izgleda tako... I sama glumica je bila iznenađena tajnim dogovorom Tomića i reditelja Šijana.
Iz filma je izbačena scena u kojoj Melita gola leži u krevetu sa Aksentijem Topalovićem (Mija Aleksić). Naime, režiser je hteo da pokaže da je sluškinja Olja toj muškoj porodici služila i za seks.
 FOTO: YOUTUBE PRINTSCREENMeđutim, zbog nesuglasica između nje i snimatelja Bože Nikolića ti kadrovi su izbačeni.

Melita je osim glume diplomirala i književnost. Danas je penzionerka, oporavila se nakon jakog infarkta i to zahvaljujući snazi volje i vedrom duhu. Svakog dana s komšinicima započne dan uz kafu i smeh, a pisanje je njena nova pasija.

Od kad sam sve svoje probleme prebacila kod doktora, ja više nemam probleme. Ako dobijemo šansu da preživimo, mora čovek da se izbori. Sam sebi da pomogne", rekla jeMelita za magazin "Penzija".
 
 

 

IZVOR: STORY.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u