Zanimljivo

(VIDEO) Ove svetske zvezde su NULA U KREVETU!

Objavljeno: 29.08.2016 | 13:48Izvor: medio.rs

Poznate ličnosti poseduju novac i slavu i pretpostavlja se kako su odlični u svemu. Možda su vam ove zvezde nekada bile simpatije, ali utvrđeno je da su veoma loše u jednoj od najbitnijih stvari - seksu

Paris Hilton 

Bivši starletin dečko Nik Karter novinarima je ispričao o detaljima iz njihove spavaće sobe. 
- Bila je često pijana i nije volela seks. Često je koristila droge i alkohol kako bi bila samopouzdanija u spavaćoj sobi, ali u tim slučajevima nije bila u stanju da vodi ljubav - kazao je Karter.

Rasel Brend 

Public

Za engleskog glumca često se kaže da je jedan od najpoželjnijih zbog svoje opuštenosti i lepog izgleda. Ipak, nije u svemu dobar. Njegova bivša devojka Đorđina Bejli u samo nekoliko reči je iskazala nezadovoljstvo glumčevim umećem: „Bio je veliko razočaranje u krevetu".

Marija Šarapova 

reuters

Prema navodima, lepa Ruskinja je isuviše tiha i samo leži u krevetu tokom seksa. To je sušta suprotnost od njenog performansa na teniskim terenima.

Eminem 

Twitter

Reperova bivša devojka Kim Medrs izjavila je da je njegov 'paket' premali i nije mogao dugo da izdrži. Čak je i savetovala njegove buduće devojke da se postaraju da pre seksa uzme 'malu plavu pilulu'.

Tejlor Svift 

AP Photo

Njen bivši dečko Heri Stajls raskinuo je jer je bila previše nezinteresovana. Iako je veoma atraktivna, sve što je želela da radi u krevetu jeste ljubljenje.

Evo koje još poznate ličnosti se ne snalaze najbolje u krevetu:

INFORMER.RS

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u