Zanimljivo

Anđelina Džoli novom frizurom dokazuje da je manje uvek više

Objavljeno: 21.10.2017 | 09:10Izvor: medio.rs

Anđelina Džoli je ove nedelje pokazala svoju novu, svežiju i mladalačkiju frizuru koja joj, ako je suditi po komentarima stilista i frizera, pristaje savršeno.

Jesen je i zvanično postala sezona velikih promena kada je kosa u pitanju, a trendu se prodružila i Anđa koja, za razliku od velikog broja koleginica, nema naviku da frizuru menja češće nego čarape i fura manje-više istu kosu sve vreme (izuzev promena zbog određenih uloga). Zato i ne čudi što je njena promena dosta suptilnija, ali je ipak dovoljno upečatljiva da oduševi ljude i učini da glumica izgleda svežije i podmlađeno.

Anđelina Džoli sa novom frizurom
Anđelina Džoli sa novom frizurom Foto: Profimedia

Glumica, režiserka i majka šestoro dece se pojavila na premijri filma "Faces Places" sa uobičajenom neutralnom šminkom i klasičnim crvenim karminom, ali nešto je na njoj jednostavno bilo drugačije - kosa. Promena je toliko suptilna da na prvi pogled lako može da vam promakne, ali opet toliko dobra da Anđa izgleda mnogo svežije i bolje.

Anđelina Džoli
Anđelina Džoli Foto: Profimedia

Što se odeće tiče, nažalost, tu nije došlo do većih promena - glumica je i dalje opsednuta garderobom koja neodoljivo podseća na džak. Ali, okej, bar je kosa za desetku.

Izvor: Noizz.rs


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u