Zanimljivo

IPAK NIJE TOLIKO SKROMAN: “Obične” sive majice i duksevi sa kapuljačom Marka Zakerberga koštaju PRAVO BOGATSTVO

Objavljeno: 25.10.2017 | 16:27Izvor: Telegraf.rs

Osnivač Fejsbuka poznat je po svojim sivim majicama i duksevima sa kapuljačom, međutim, ako ste mislili da ih kupuje na istom mestu gde i vi – grdno grešite

Čini se da je garderoba Marka Zakerberga mnogo skuplja nego što se to na prvi pogled čini.

Verovatno ćete se iznenaditi kada saznate da obične sive majice i duksevi koje nosi osnivač Fejsbuka i nisu toliko obične, barem kada je cena u pitanju.

Sve majice koje nosi, prave se po porudžbini i dolaze od poznatog italijanskog dizajnera po ceni koja se kreće od 300 do 400 evra. Pritom, ako i vi imate taj novac, nećete moći da ih kupite jer se prave posebno za njega.

Kada su njegovi, takođe “obični”, duksevi u pitanju, magazin “GQ” uočio je da oni nisu napravljeni od pamuka, već mnogo egzotičnijeg materijala.

Urednici ovog modnog časopisa veruju da su oni najverovatnije od kašmira i da im se cena kreće od 900 do nekoliko hiljada evra.

 

Pored cene, mnogi su prilično zbunjeni njegovom odlukom da nosi gotovo identične stvari svaki dan, ali, sudeći po njegovim rečima, iza svega postoji jako dobar razlog.

 

S obrizom na ogroman broj obaveza i odluka koje mora da donese svaki dan, Mark Zakerberg ne želi da troši vreme i svoj mozak na izbor odeće, pa zato u plakaru uvek ima odeću identične boje koju može da uklopi jednu sa drugom.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u