Društvo

Olivera su krvnici izboli po licu, vratu i stomaku: Bio je sa devojkom kada se začulo OVO JE ZA ALAHA! U tom trenu je počeo pokolj (VIDEO)

Objavljeno: 04.06.2017 | 19:40Izvor: Telegraf.rs

Sestra Olivera Daulinga je na Fejsbuku napisala da su doktori veoma zadovoljni kako se "vratio sa druge strane"

Oliver Dauling (32) i njegova devojka Mari Bondevil sa Novog Zelanda povređeni su tokom sinoćnjeg terorističkog napada u Londonu. Dauling je isečen po licu i trenutno je u komi. Njegova devojka nije teže povređena.

Prema rečima njegove sestre, Oliver je uboden u lice, vrat i stomak. On je četiri sata operisan. Ona je na Fejsbuku napisala da su doktori veoma zadovoljni kako se “vratio sa druge strane” i u postu se zahvalila doktorima Univerzitetske bolnice, jer su neumorno radili da pomognu njenom bratu, prenosi Sun.

Načelnik policije Mark Rouli potvrdio je da su sva tri napada ubijena u roku od 8 minuta od prvog poziva hitnim službama. Jedan od napadača nosio je dres fudbalskog kluba Arsenal. Svedoci navode da je jedan od napadača uzvikivao: “Ovo je za Alaha!” dok je ubadao ljude. Svi teroristi su imali metalne kanistere prilepljene za grudi, a policija je potvrdila da su u pitanju bili lažni samoubilački prsluci.

Načelnik policije je potvrdio da je jedan policajac uboden i ozbiljno povređen, ali da njegove povrede nisu opasne po život.

Pogledajte snimke:


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u