Zanimljivo

SRELI SE MELANIJA I HARI Evo o čemu su pričali prva dama i princ (FOTO)

Objavljeno: 24.09.2017 | 12:35Izvor: Alo!

Prva dama SAD Melanija Tramp i britanski princ Hari upoznali su se u subotu u Torontu.

Susret se dogodio na otvaranju takmičenja "Inviktus gejms" u čast ranjenih i bolesnih vojnika širom sveta, gde ona predvodi američku delegaciju.

Trampova je princu rekla da je upravo stigla iz Vašingtona - što je njen prvi samostalni put van SAD u svojstvu prve dame, saopštila je Bela kuća.

"Drago mi je što smo upoznali", rekao je princ Hari i rukovao se sa Melanijom Tramp. Oni su stajali zajedno i osmehnuli se pozirajući za britanske i američke medije pre nego što su seli u fotelje ispred zastava njihovih zemalja.

Melanija Tramp i princ HariMelanija Tramp i princ Hari, Foto: Tanjug/AP 

Britanski mediji, međutim, primećuju da je Melanija Tramp, poznata po ozbiljnom izrazu lica delovala jako srdačno, dok je princ poznat po srdačnosti i osmehu, bio je ozbiljan. 

To su primetili i mediji, pa je britanski "The Sun" objavio članak pod naslovom "Princ se na silu smeje za fotografiju s Melanijom Trump".

Hari je upitao Melaniju da li je bila zauzeta, na šta mu je ona odgovorila da je zaista bila prezauzeta, a princ ju je pohvalio na dosadašnjem urađenom poslu, prenosi AP.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u