Zanimljivo

SEKS SKANDAL U BRITANSKOJ KRALJEVSKOJ PORODICI! Princ Vilijam prevario Kejt sa AUSTRIJSKOM LEPOTICOM!

Objavljeno: 18.03.2017 | 10:04Izvor: medio.rs

Britanski plemić prošlog vikenda bio na skijanju na Alpima, gde se nije odvajao od australijske manekenke Sofi Tejlor. Spekuliše se da je s njom imao kratku ljubavnu aferu

Britanski princ Vilijam (34) prevario je suprugu Kejt Midlton, spekulišu mediji. Vilijam je prošli vikend proveo sa prijateljima na skijanju na Alpima, gde se posebno intenzivno družio sa australijskom manekenkom Sofi Tejlor (24), dok je Kejt čuvala njihovo dvoje dece u Londonu.

Prema navodima britanskog tabloida "Dejli mejl", Vilijam je prošle subote sa trojicom drugara otputovao u mondensko alpsko seoce Verbije u Švajcarskoj.

- Dva dana su se skijali i uživali u snegu, a pridružile su im se Tejlorova i još jedna plavuša. Vilijam i Tejlorova bili su zajedno na stazi, u restoranima i u noćnom klubu, pa nije isključeno da su imali kratku ljubavnu aferu - objavio je "Dejli mejl".

Na fotografijama koje su napravili paparaci vidi se da se Vilijam nije odvajao od manekenke. Njih dvoje su se stalno smejali i dodirivali. Zajedno su bili i u noćnom klubu "Farine", gde su pili pivo i žestoka pića do ranih jutarnjih sati. Vilijam je celu noć plesao sa Tejlorovom i glupirao se pred prijateljima.

Manekenkin drug, fotograf Glen Kron, kazao je da je princ bio potpuno opčinjen Australijankom.

- Stalno je gledao u Sofi i sve vreme pričao sa njom. Mogu da razumem zašto je pao na njene čari. Ona je veoma samouverena, prelepa devojka u čijem društvu je jako zabavno - rekao je Kron.

Međutim, svojim ponašanjem princ Vilijam, koji inače važi za uzornog člana kraljevske porodice, razočarao je mnoge Britance. Javnost je posebno kritikovala princa zato što je svojim razvratnim ponašanjem ponizio suprugu Kejt.

- Kako je Vilijam mogao tako da osramoti Kejt u javnosti? Mogu samo da zamislim kako se ona osećala dok je svuda u medijima gledala fotografije svog supruga kako flertuje i pleše sa nepoznatim plavušama u noćnim klubovima u Švajcarskoj. Na kraju krajeva, čak i da Vilijam nije imao ljubavnu aferu, Kejt se sigurno osećala prevareno i iznevereno - napisala je kolumnistkinja "Dejli mejla" Džen Mojer.

Informer

Britanci su Vilijamu zamerili i to što je zbog provoda u Alpima propustio ceremoniju u Vestminsterskoj opatiji, koju je povodom dana Komonvelta organizovala njegova baba, kraljica Elizabeta II. Na toj svečanosti bili su skoro svi članovi kraljevske porodice, uključujući Elizabetinog muža princa Filipa, njenog sina princa Čarlsa i njegovu suprugu Kamilu, kao i Vilijamovog brata princa Harija. Međutim, Kejt se nije pojavila jer joj se muž provodio van zemlje.

Princ i njegova žena jedva da razgovaraju

Informer

Princ Vilijam i Kejt pojavili su se u petak prvi put zajedno u javnosti nakon njegovog razvratnog vikenda na Alpima. Oni su u Londonu odali počast vojnicima na Dan Svetog Patrika, međutim, prisutni kažu da su jedva razmenili nekoliko reči. Vilijam je bio namrgođen, dok je Kejt izgledala utučeno.

Bili pred razvodom

Informer

Princ Vilijam i Kejt Midlton u krizi su od decembra 2016, kad su razmišljali čak i o razvodu, otkrio je britanski portal "Intač". Oni su naveli da je krajem prošle godine Kejt pobesnela jer joj je kraljica Elizabeta II prebacivala da previše troši i da nije dovoljno angažovana u kraljevskoj porodici.
- Vilijam je stao na babinu stranu, zbog čega je Kejt pobesnela. Njih dvoje su se zbog toga toliko udaljili da su morali da idu na bračno savetovanje - objavio je portal.

INFORMER.RS

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u