Zanimljivo

SEKS-SKANDAL: Majka pročitala poruke koje su razmenjivali njen sin i njegov PROFESOR. Evo šta piše u njima!

Objavljeno: 24.05.2015 | 00:35Izvor: Telegraf.rs

Majka jednog učenika srednje škole je pronašla u njegovom telefonu poruke koje je razmenjivao sa profesorom, zbog kojih se zgrozila i odlučila da ga prijavi nadležnim organima

Profesor matematike i trener u jednoj srednjoj školi Deklab Konti (25) u Americi, Kvinton Rajt, uhapšen je kada ga je majka jednog od učenika prijavila optuživši ga da svojim đacima dozvoljava da u učionici imaju seksualne odnose.

Naime, majka jednog od učenika ispričala je da je u mobilnom telefonu svog sina pronašla užasavajuće poruke koje su razmenili njen sin i profesor matematike, objavio je Channel 2.

- Bila sam u šoku kada sam pročitala sve te poruke. Napisao je mom sinu da će učionica biti slobodna između 19.30 i 20.30, a pitao je da li je rekao devojci gde će da je vodi i upozorio da ona ništa ne sme da sazna – ispričala je uznemirena majka.

Jedna od poruka je glasila i da ukoliko nikom ništa ne bude pričao, Konti će dečaku stalno ustupati učionicu.

Ova uznemirena majka je takođe ispričala i da je u telefonu pronašla raspored nastave koji mu je profesor poslao, kako bi imao u vidu kada će učionica biti prazna.

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

– Ovo je katastrofa i nešto što je veoma mučno kada saznate ko sve radi u školi i kako vaspitavaju našu decu.

Nakon prijave, policija ga je privela i podigla optužnicu, a škola ga je suspendovala. Da bi se branio sa slobode, mora da izdvoji 16.000 dolara kako bi platio kauciju.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u