Zanimljivo

PALA NAJLEPŠA PREVARANTKINJA: Zavodila ljude na Fejsbuku, nalazila se sa njima, pa ih drogirala i pljačkala

Objavljeno: 01.04.2015 | 20:54Izvor: Telegraf.rs

- Kada sam došao sebi noge i ruke su mi bile vezane, a dvojica muškaraca su iz mog stana iznosili televizor i druge tehničke uređaje - kaže Dijego Eskalanete (39) jedan od muškaraca koje je prevarila "Crna udovica Fejsbuka"

Lopov i kradljivica poznata kao “Crna udovica Fejsbuka” koja je drogirala, a zatim pljačkala muškarce koje je zavodila preko ove društvene mreže, konačno je uhapšena.

Argentinska prevarantkinja Sofija Davija (21) na svoj Fejsbuk profil postavljala je izazovne i provokativne fotografije i flertovala sa korisnicima kojima je predlagala da se nađu i imaju seks. Ali, posle upoznavanja ona bi im sipala drogu u piće i čekala da se onesveste, a onda im krala stvari iz kuće, prenosi Dejli mejl.

Foto: Facebook/Soffi.Davila

Foto: Facebook/Soffi.Davila

– Flertovali smo oko dve nedelje pre nego što je predložila da se nađemo. Otišli smo u motel i odlično se proveli, pa sam pristao da se opet nađemo. Ipak, sledećeg puta ona je došla kod mene i donela alkohol koji smo zajedno popili. Zatim mi se slošilo i onesvestio sam se – kaže Dijego Eskalanete (39) jedan od prevarenih i pokradenih muškaraca.

– Kada sam došao sebi noge i ruke su mi bile vezane, a dvojica muškaraca su iz mog stana iznosili televizor i druge tehničke uređaje – rekao je Dijego.

Foto: Facebook/Soffi.Davila

Foto: Facebook/Soffi.Davila

Posle izvedene prevare, Davila je sama otišla u policiju i prijavila krađu uz tvrdnje da su je dvojica muškaraca isterala iz stana, ali da ona nije mogla da ih spreči.

Ipak, policiji je bila sumnjiva jer su već imali podosta prijava muškaraca koji su pokradeni posle noći provedene sa ženom koju su upoznali preko interneta. Imali su i njen opis, pa su odlučili da je zadrže i ispitaju.

Foto: Facebook/Soffi.Davila

Foto: Facebook/Soffi.Davila

– Čim smo pričali sa žrtvom znali smo da je ona ženakoja stoji iza krađa i brzo smo izvukli priznanje. Potvrđeno je i da je muškarac drogiran – rekao je portparol policije.

Davila je priznala da je spavala, a zatim i opljačkala više od 15 muškaraca, a sada čeka suđenje kao i njena dva saučesnika.

Foto: Facebook/Soffi.Davila

Foto: Facebook/Soffi.Davila

Argentinski mediji pišu da je Davila, koja je radila kao predstavnik jedne kuglane, priznala da je bila prinuđena da krade zbog duga koji ima kog dilera droge.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u