Zanimljivo

Ovo je najodvratnije jelo svih vremena! Da li biste ga probali?

Objavljeno: 21.08.2014 | 12:52Izvor: Telegraf.rs

Posle ovog klipa, nikada nećete jesti suši, jer ćete videti kako umire ona slatka mala žabica koju biste inače bez razmišljanja u slast pojeli u svom super-ukusnom sašimiju.

Ovaj video daje sasvim novo značenje izrazu “bljak”. U njemu možete videti kako japanski majstor kulinarstva seče naživo žabu, dere joj kožu, sve da bi od nje napravio ukusan sašimi – koji posle ovoga više nikom neće biti ukusan.

Video je izazvao bes javnosti, a u njemu je jasno da je životinja ubijena prvim zamahom, ali i dalje mrda nogice i rukice dok joj skidaju kožu i trepće u kameru. Kasnije jenesrećna žaba poslužena na ledu, soja sosu i kriški limuna.

Iako su se mnogi pobunili, većina tvrdi da sve životinje koje jedemo prolaze kroz istu torturu pre nego što dospeju na tanjir, ali mi to ne vidimo.

- Ne bih voleo da sad pomislite da je ovo tipična japanska kuhinja i da Japanci uživaju da ovo jedu. Nije tako, ovo je bizarno -  rekao je japanski suši majstor iz Njujorka.

Čak i kada je poslužena, žaba izgleda kao da se mrda i pokušava da pobegne, ali se radi najverovatnije o kontrakcijama mišića.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u