Zanimljivo

OVAJ DEDA IMA POSAO IZ SNOVA: Država mu platila da spava sa 60 prostitutki!

Objavljeno: 22.09.2014 | 13:24Izvor: Telegraf.rs

Kada je u Sidneju bio otvoren konkurs za istraživača bordela, aplikacije su stizale čak iz Finske, ali je Fred bio jedini koji je ispunjavao sve uslove - imao je dozvolu za privatnog detektiva, odlično je govorio i pisao engleski jezik, bio je voljan da se pojavi na sudu ukoliko je to bilo potrebno, i bio je neoženjen

Pre tri godine Fred Alen je bio taksista koji je radio po 12 sati dnevno da bi mogao da spoji kraj sa krajem. Danas zarađuje hiljade dolara od novca poreskih obveznika, tako što spava sa prostitukama za novac, a zatim pomaže da se na sudu zatvore nelegalni bordeli.

- Ni za milion godina ne bih pretpostavio da ovakav posao postoji, a kamoli da bih ja mogao da ga radim. Ovo je stvarno čudan svet – kaže ovaj šestedesetogodišnjak.

Kada je u Sidneju bio otvoren konkurs za istraživača bordela, aplikacije su stizale čak iz Finske, ali je Fred bio jedini koji je ispunjavao sve uslove – imao je dozvolu za privatnog detektiva, odlično je govorio i pisao engleski jezik, bio je voljan da se pojavi na sudu ukoliko je to bilo potrebno, i bio je neoženjen.

Njegov posao se sastoji u posetama bordelima koji su registrovani kao saloni sa masažu.

Nikad nisam bio u bordelu pre toga, tako da sam bio prilično nervozan. Podsećao sam sebe da je to legalan posao razotkrivanja nelegalnih bordela, i kako je prvi radni dan protekao, ja sam počeo da uživam u tome – kaže Alen.

Do sada je deset veća zatražilo njegove usluge. Fred kaže da je procedura uvek ista, dobije imejl sa imenom i adresom i opisom lokacije, on se onda uputi tamo, sprovede istragu i napiše izjavu koju pošalje natrag veću.

Do sada je “obavio” oko 60 poslova na teritoriji Sidneja. Fred kaže da otprilikejednom u tri nedelje bude angažovan, ali se desi da poslova bude i češće, pa se tako desilo da u jednoj nedelji mora da obiđe 3 bordela.

Više nisam mlad kao što sam bio – kaže ovaj bivši taksista.

Što se tiče samo posla, Fred kaže da je bezbedniji od taksiranja, a takođe i bolje plaćen. Na teritoriji Sidneja postoji još jedan njegov “kolega agent”, ali ga nikad nije sreo.

Voleo bih da mogu da kažem svojim sinovima čime se bavim. U svakom slučaju, kad budem umro, oni će to saznati i sami pregledajući moje papire. Nadam se da će se dobro nasmejati – dodaje za kraj Fred.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u