Zanimljivo

OPROSTILA MU SVE: Kloi i Lamar potvrdili vezu? (FOTO)

Objavljeno: 12.02.2016 | 12:58Izvor: medio.rs

PAR SE POJAVIO ZAJEDNO NA REVIJI I POKRENUO LAVINU SPEKULACIJA.

Najpoznatija porodica na svetu, Kardašijan, u centru pažnje je gde god i kad god se pojavi. Kako su slavu stekli preko skandala, ne menjaju provereni metod već nastavljaju u istom silu.
U Njujorku je sinoć, u okviru Nedelje mode, održana revija poznatog repera Kanjea Vesta, a u znak podrške pojavio ce ceo klan Kardašijan. Uspeh njegove revije, ostao je u senci, jer se sestra Kim Kardašijan, manje popularna Kloi pojavila u društvu bivšeg supruga, proslavljenog košarkaša, Lamara Odoma.

 

Podsećanja radi, Lamar se prošle godine predozirao opijatima, a od tada ga Kloi ne ostavlja, čak je ostavila i svog dečka Džejmsa Hardena čim je čula da joj je bivši suprug u bolnici. Nakon oporavka Lamar je prešao da živi u blizini Kloi i sada deluje kao da su obnovili svoju vezu. Ovaj par se venčao 2009. godine nakon samo mesec dana zabavljanja, da bi posle četiri godine braka Lamar prevario starletu. Priče o razvodu ovog popularnog para provlačile se po medijima dug vremenski period, a ovim zajedničkim pojavljivanjem potpalili su glasine o pomirenju.

Autor: M. Tošić

PINK.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u