Zanimljivo

NEVOLJE U RAJU Kejt Midlton je BESNA zbog lumpovanja princa Vilijama u Švajcarskoj

Objavljeno: 17.03.2017 | 17:29Izvor: Blic

Britanski princ VIlijam prethodnih dana punio je stupce tamošnje štampe svojim provodom u Švajcarskoj, gde je na odmor otišao bez supruge, vojvotkinje Kejt Midloton koja, po pisanju britanskih medija, nimalo nije zadovoljna lumpovanjem svog muža u luksuznom skijalištu dok je ona kod kuće čuvala decu.

Princ Vilijam je propustio ceremoniju za Dan Komonvelta kako bi uživao u Švajcarskoj sa prijateljima, čime je izazvao kritike da izegava svoje kraljevske dužnosti. Međutim, to je bilo neznatno u odnosu na nezadovoljstvo koje je izazvao kod svoje supruge, otkriva "Veniti fer".

Prema pisanju tog lista, Kejt se poprilično iznervirala čitajući tekstove i gledajući fotografije svog muža kako se provodi u noćnom klubu i ispija koktele sa 24-godšnjom manekenkom iz Australije.

- Vilijam je taj koji je odlučio da ode u Švajcarsku, ali ne varajte se: Kejt je ta koja nosi pantalone u toj vezi, i trenutno uopšte nije zadovoljna. Nadala se da su njegovi dani partijanja i ispijanja daleko iza, da su ostale u prošlosti zajedno sa VIlijamovim detinjastim ponašanjem. Ubeđen sam da njegovo ponašanje smatra ponižavajućim - rekao je izvor za "Veniti fer".


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u