Zanimljivo

NEĆETE VEROVATI SVOJIM OČIMA: Ovaj majmun je učinio nešto čedesno!

Objavljeno: 22.12.2014 | 18:38Izvor: Telegraf.rs

Evo još jednog dokaza da i životinje u svom svetu brinu jedne o drugima, posebno u situacijama kada je reč o borbi za goli život

U indijskom gradu Kanpur, na lokalnoj železničkoj stanici, veliki broj okupljenih putnika posmatrao je pravu dramu koja se pred njihovim očima odigravala više od pola sata, gde je jedan od dva majmuna, koji su se tu zatekli i verovatno zalutali, doživeo strujni udar kada se popeo na jednu od bandera iznad voznog koloseka, odakle se skotrljao pravo na šine.

Njegov drugar ga nije napustio, najpre ga je svukao sa šina, a potom je činio sve samo da ga oživi i pomogne mu da prodiše. Udarao ga je i pritiskao po grudima u jednom trenutku, bacakao ga levo desno, ujedao, a potom ga bacio i u obližnji kanal ispunjen vodom, ne bi li ga tako osvestio i povratio iz stanja šoka.

Za sve to vreme vozovi su se smenjivali sa koloseka na kolosek i ova dvga drugara su, srećom, uspešno izbegavali svaki od sledećih vozova koji su pristajali u stanicu.

Dramatično oživljavanje je trajalo više od 30 minuta, kada je, konačno, majmun koji je preživeo strujni udar polako počeo da dolazi svesti i da daje znake života. Okupljeni putnici, koji nažalost, nikako nisu mogli da priđu ovom šinskom delu stanice su ovaj momenat oživljavanja drugog majmuna ispratili burnim aplauzom i oduševljenjem.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u