Zanimljivo

NAJODANIJI PAS NA SVETU: Snimak koji je raznežio i rasplakao sve

Objavljeno: 25.12.2014 | 23:29Izvor: Telegraf.rs

Ovaj pas je pokazao svetu šta znači ljubav i da je ova životinja zaista najbolji čovekov prijatelj

Ovaj odani pas dokazao je svom vlasniku da ga bezgranično voli nakon što je bez prestanka trčao za vozilom Hitne pomoći koja je njegovog najboljeg prijatelja prevozila u bolnicu u jednom brazilskom gradu.

U očajničkom pokušaju da ne izgubi iz vida vozilo, pas je trčao malo po putu malo po trotoaru, a njegov uporni pokušaj da dođe do vlasnika snimio je zadivljeni medicinski tehničar u retrovizoru.

Za nekoliko minuta pas je stigao u Hitnu pomoć, i skoro ostao bez daha, pa seekipa sažalila i pustila ga u kola. Bolničar je rekao da su svi bili dirnutiljubavlju koju je pas pokazao prema vlasniku, inače beskućniku.

- Radim ovaj posao već 19 godina i nisam nikada video bilo šta slično. Nekada se nađemo na mestu nesreće gde su i ljubimci, ali su sramežljivi i najčešće pobegnu – rekao je bolničar.

Kad su stigli u bolnicu, vlasnik koji je dobio epileptični napad je smešten na nosila na kolicima, a privrženi pas ponovo je seo strpljivo uz njega.

- Nažalost, nisam uspeo da saznam šta se posle dogodilo sa psom i vlasnikom, ali ovo mi je dalo veru u ljubav između ljudi i pasa – zaključio je bolničar.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u