Zanimljivo

Majka i ćerka potrošile silne pare na plastične operacije da bi izgledale OVAKO

Objavljeno: 27.08.2015 | 18:02Izvor: Telegraf.rs

Ono što je tek neverovatno u celoj priči jeste i to što majka odobrava da joj se ćerka bavi striptizom i što joj je ćerka sponzoruša kojoj novac za plastične operacije daje stariji muškarac sa kojim "u vezi"

Majka i ćerka iz Velike Britanije Džordžina (38) i Kajla Klark (20), potrošile su na niz plastičnih operacija oko 80.000 evra kako bi ličile na poznatu britansku starletu Keti Prajs.

Ipak, ono što je u ovoj priči potpuno bizarno jeste da su njih dve očigledno pare dale hirurgu koji nije uradio posao kako treba.

Ono što je tek neverovatno u celoj priči jeste i to što majka odobrava da joj se ćerka bavi striptizom i što joj je ćerka sponzoruša kojoj novac za plastične operacije daje stariji muškarac sa kojim “u vezi”.

– Ne smeta mi da Kajla ima sponzora ili da se bavi striptizom kako bismo platile plastične operacije jer živimo svoj san – izjavila je majka.

Printskrin: YouTube/News Dog Media

Printskrin: YouTube/News Dog Media

Inače, njih dve su do sada povećale grudi i usta, ugrađivale su ekstenzije u kosu, izbeljivale zube.

– Kajla i ja sve radimo zajedno, a to uključuje i plastične operaciju. Sviđa nam se da izgledamo isto. Čak i kupujemo istu odeć. Srećna sam što imam ćerku kao Kajlu koja me razmazila i plaća mi operacije… Živim san – rekla je majka.

Printskrin: YouTube/This Morning

Printskrin: YouTube/This Morning

Inače, njena ćerka se striptizom bavi od kada je imala 17 godina.

Pogledajte video:


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u