Zanimljivo

LUFTHANZA SMEŠTA LUBICU: Prijatelji kopilota tvrde da je snimak iz crne kutije lažiran!

Objavljeno: 01.04.2015 | 18:43Izvor: Telegraf.rs

Mnogi prijatelji Andreasa Lubica smatraju da snimak sa crne kutije nije autentičan i da ga je kompanija Lufthansa promenila kako bi izgledalo da je Lubic namerno oborio avion

Prijatelji Andreasa Lubica tvrde da ga je avio-kompanija okrivila za samoubistvo kako bi zataškala mehaničke nedostatke aviona.

Oni su pokrenuli Fejsbuk stranicu po imenu “Andreas Lubic A320, mi smo protiv lova” na kojoj razmenjuju teorije o tome šta je pravi uzrok katastrofe u Alpima, piše Dejli mejl.

Mnogi smatraju da snimak sa crne kutije nije autentičan i da ga je kompanija Lufthansa promenila kako bi izgledalo da je Lubic namerno oborio avion. Većina sledbenika te stranice potiče iz rodnog grada kopilota, Montabora u Nemačkoj koji dobro poznaju Lubica.

Jedan od njih, koji tvrdi da je išao sa Lubicom u školu, rekao je: “Ja verujem da je Endi nevin!” Oni takođe ističu činjenicu da druga crna kutija još uvek nije pronađena, za šta tvrde da je dokaz o zataškavanju.

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

Drugi kažu da su mediji platili jednoj od bivših Lubicovih devojaka da kaže da je on planirao da počini “gnusan čin” po kojem će postati zapamćen. Lufthansa je odbila da komentariše ove navode.

Nepobitna činjenica je da je na mestu nesreće sve nađeno, čak i druga crna kutija, osim memorijske kartice koja je navodno izgubljena, a koja sadrži sve bitne detalje. Ovakav bizaran slučaj do sada nije zabeležen jer su crne kutije tako konstruisane da je ispadanje memorijske kartice nemoguće.

Lufthansa je samo 5 dana kasnije potpuno sigurna da druga crna kutija nikad neće biti pronađena.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u