Zanimljivo

KUPILI MEDVEDIĆA JEFTINO NA BUVLJAKU: Kad su na Ibeju pročitali koliko košta...

Objavljeno: 21.04.2015 | 09:18Izvor: Kurir

Lia Rodžers i Rajan Flenegen prodavali su plišane igračke na sajmu, ali su u jednom trenutku primetili ljubičastog plišanog medvedića na štandu drugog prodavca

Jedan britanski par kupio je plišanog medvedića ‘Beanie Baby’ za 10 funti (nešto manje od 14 evra)  na buvljoj pijaci, a kasnije su shvatili kako on zapravo vredi 62.500 funti (oko 86.500 evra). 
Lia Rodžers i Rajan Flenegen prodavali su plišane igračke na sajmu, ali su u jednom trenutku primetili ljubičastog plišanog medvedića na štandu drugog prodavca.

foto: Printskrinfoto: Printskrin

Kao bivši kolekicionar, Rajan je prepoznao da je reč o ograničenom izdanju Princeza Dajana Di Bini Bejbi – jednom od najtraženijih medvedića u zbirci, koji može da vredi dosta novca. Ipak, mladić je bio zapanjen kada je saznao kako je medvedić bio jedan od samo 100 napravljenih u celom svetu i da je njegova trenutna vrednost na Ibeju preko 60.000 funti.

Ovo posebno izdanje medvedića napravljeno je 1997. godine kada je princeza Dajana preminula. Izdanje uključuje i pesmu na etiketi. Par se sada nada da će uspeti da proda ovog vrednog plišanca kako bi zaradili za zalog za kuću koju planiraju da kupe.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u