Zanimljivo

KAKO DA MASTURBIRATE NON-STOP? Pogledajte šta reklamira ova seksi doktorka!

Objavljeno: 25.11.2014 | 01:01Izvor: Telegraf.rs

Reklama u kojoj privlačna Britanka obučena u lekarski mantil, sedi na stolu u svojoj kancelariji i govori o masturbaciji, zapravo je lukav marketinški potez kompanije "Soni"

“Soni” je brzo i tiho povukao svoju reklamu za Plejstejšn sa evropskog Jutjub naloga, jer je ona izazvala brojne kritike i negativne reakcije šire svetske javnosti. Oglas je povezan sa mekom pornografijom, kako tvrde neistomišljenici, koji nisu smatrali da je ovakav video pogodan za marketing uređaja PC Vita Remote Play.

Privlačna Britanka obučena u lekarski mantil, sedi na stolu u svojoj kancelariji i govori o masturbaciji, o načinima i mestima na kojima možete da uživate. Ona čak na kraju svog kratkog seksi govora, daje savet ljudima kako mogu da se samozadovoljavaju čitavog dana bez prestanka.

- Znam da ste to već uradili danas, i kladim se da ste uživali. Koliko puta ste to radili juče? Da li se plašite da radite to često? U spavaćoj sobi ili ispod ćebeta? Ili preferirate kuhinju ili kupatilo? Ili možda baštu? – kaže ona u reklami, primičući se svojim gledaocima.

Reklama je pokrenula mnoge diskusije vezane za to šta ona zapravo poručuje. Mnogi smatraju da se radi o seksizmu, dok naravno postoje i oni koji apsolutno uživaju gledajući je. Da li je kompanija htela da pokaže da i žene igraju igrice ili je ovo samo iskorišćeno kao seksualna fantazija napaljenih tinejdžera i “gejmera”?

Da li se vama dopada ova reklama?

Pogledajte video:


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u