Zanimljivo

HOROR: Iskopao sebi oči, pa ih POJEO pred doktorkom u bolnici!

Objavljeno: 24.05.2015 | 00:32Izvor: Telegraf.rs

Poslanica Karen Meknamara ispričala je na samitu posvećenom borbi protiv konzumiranja metamfetamina da se ovaj uznemirujući incident dogodio u bolnici "Džon Hanter Njukasl" u Sidneju, i da je mladić bio pod dejstvom te droge

Jedan mladić je pod uticajem metamfetamina iskopao oči i pojeo ih u u Hitnoj službi u bolnici Džon Hanter Njukasl u Sidneju, ispričala je poslanica Liberala u petak na samitu koji je posvećen borbi protiv sve većoj upotrebi ove droge.

Naime, Karen Meknamara je ispričala da se ovaj uznemirujući incident dogodio u bolnici Džon Hanter Njukasl, a da je tu priču čuo iz prve ruke zaposlenih u toj ustanovi, objavio je britanski Telegraf.

– Ova priča vam pokazuje koliki je problem sa zloupotrebom metamfetamina u našoj državi veliki. Ovakve stvari treba da pričamo mladim ljudima kako bi shvatili koliko ova drogaštetna – ispričala je ona.

Foto: Google.com/maps, Wikipedia/Radspunk

Foto: Google.com/maps, Wikipedia/Radspunk

Inače, ovaj samit je održan samo nedelju dana nakon što je policija u Australiji uspešno razbila prsten koji su napravili dileri za prodaju metamfetamina i tom prilikom su oduzeli 150 kilograma ove droge čija je vrednost veća od 100 miliona dolara.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u