Zanimljivo

GUZA ZA MEDALJU: Ova devojka se obogatila na Instagramu, evo i kako (FOTO)

Objavljeno: 06.10.2015 | 11:42Izvor: Telegraf.rs

Gabrijela Epštajn (21) iz Kvinslenda ima gotovo 700.000 pratilaca na Instagramu i zahvaljujući toj društvenoj mreži ona zarađuje na hiljade dolara

Popularnost na Instagramu i svakodnevno objavljivanje slika može da vam donese više novca nego da radite, tvrdi devojka iz Australije koja odlično zarađuje zahvaljujući slikama koje objavljuje.

Gabrijela Epštajn (21) iz Kvinslenda ima gotovo 700.000 pratilaca na Instagramu i zahvaljujući toj društvenoj mreži ona zarađuje na hiljade dolara.

Naime, kada osoba na Instagramu prikupi više od 100.000 pratilaca, velike kompanije taj profil počinju da primećuju. One koriste profile tih ljudi kako bi se reklamirale, a često osim plaćanja dele i poklone za promovisanje njihovih proizvoda.

– Definitivno više zaradim od Instagrama nego kad radim. Pre pola godine često sam putovala u Brizbejn zbog posla. Dok platim 20 odsto agenciji i sve poreze, kao modelu ostane mi jako malo – rekla je devojka.

Foto: Instagram/gabbyepstein

Foto: Instagram/gabbyepstein

Ona na svom profilu reklamira odeću, nakit i kozmetičke proizvode koji su uključeni u objave koje se tiču njenog svakodnevnog života. Neke njene fotografije imaju i više od 25.000 lajkova.

 

Angažman je ključ za kompanije koje joj plaćaju po nekoliko stotina dolara za samo jedan post.

Marketing koji po nekoliko nedelja radi za određene kompanije donosi joj zaradu od nekoliko huljada dolara.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u