Zanimljivo

(FOTO) ONA JE SA 17 SILOVANA I ODBILA DA ABORTIRA Rodila je sina koji je danas velika SVETSKA ZVEZDA

Objavljeno: 26.03.2017 | 21:53Izvor: Kurir

Ove detalje iz života pevača sigurno niste znali! Njegovoj majci nije bilo ni malo lako, ali uspela je i danas je ponosna na svog sina.

Naime, u pitanju je Džastin Biber koji danas ima 23 godine i od tinejdž zvezde je prerastao u dokazanog profesionalca.

Međutim, svega toga ne bi bilo da njegova majka Peti Melet sa 17 godina nije donela pravu odluku i odbila da abortira.

Peti je pre trudnoće preživela seksualno zlostavljanje i sve posledice koje ono nosi. Osećala je sramotu, ličnu krivicu zbog svega što joj se desilo, pokušala je i samoubistvo. To je bila kulminacija godina patnje, drogiranja, alkoholisanja. Sve to Peti je pretočila i u knjigu, koja je sedam dana nakon objavljivanaj postala bestseler "Njujork tajmsa". Želela je da njeno iskustvo pomogne drugima.

 

Sa 17 godina bila je trudna sa Džastinom. Ohrabrivali su je da abortira, ali, kaže Melet, to je za nju bila neprihvatljiva opcija. "Jednostavljno, znala sam da ne mogu. Znala sam samo da treba da ga zadržim. I da dam najbolje od sebe. Znate, nisam znala kako ću sve to, ali jednostavno nisam mogla da odustanem", rekla je Melet.

Kada je prvi put čula svog sina da plače, to je, kaže, bila muzika za njene uši. Zna, kaže, da to sada zvuči ludo, ali on je zvučao kao da peva.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u