Zanimljivo

BULDOZI RASTRGLI SEDMOGODIŠNJE DETE: Poludeli tokom igre u dvorištu!

Objavljeno: 25.01.2015 | 11:09Izvor: Telegraf.rs

Lokalni šerif izjavio je da su psi mešanci buldoga, ali da ne spadaju u kategoriju pit bula. U petak su uspavani, a pritom nisu pokazivali znakove agresivnosti

Ksavijer Mildvard iz Koledž Springa u saveznoj američkoj državi Ajovi, izgubio je svog sedmogodišnjeg sina Malakija na veoma bizaran način. Naime, mališana su u dvorištu porodične kući rastrgla dva buldoga stara šest meseci.

Nije jasno šta je pse toliko izazvalo, ali razjarene životinje su počele da grizu dečaka, koji se sa njima igrao gotovo svaki dan.Samo nekoliko minuta nakon što su psi napali dečaka, došla je policija i hitna pomoć, ali njemu nije bilo spasa. Dok su lekaripokušavali da ožive malog Malakija, psi su mirno posmatrali šta se događa.

Kako postupak oživljavanja nije davao rezultata, Malakija su brzo odvezli u bolnicu, ali su tamo 50 minuta nakon napada mogli samo da proglase njegovu smrt.

Lokalni šerif izjavio je da su psi mešanci buldoga, ali da ne spadaju u kategoriju pit bula. U petak su uspavani, a pritom nisu pokazivali znakove agresivnosti. Pored ova dva psa, sa porodicom je živeo i treći, takođe buldog, koji nije učestvovao u napadu, ali je bez obzira na to uspavan.

Za sada niko nije uhapšen zbog tragedije koja je zapanjila Koledž Springs, mesta u kojem živ tek nešto više od 200 ljudi. Nesrećni otac Ksavijer je na svom Fejsbuk profilu kratko napisao: “Volim te jako, sine moj”.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u