Zanimljivo

BOLESNO: Prave decu-lutke za pedofile kako bi se iživljavali!

Objavljeno: 25.04.2015 | 00:05Izvor: Telegraf.rs

- Ove lutke će mirisati kao prava deca i imaće "bezobrazne" delove. Pedofili će ih voleti - rekao je čovek koji je osmislio ove kontroverzne predmete

Bivša žrtva zlostavljanja pokušava da pomogne i da promeni pedofila koji mu je uništio život, a ta informacija je zbunila svetsku javnost. Bak Dobson je više puta zlostavljan kada je imao 10 godina, a počinilac tih krivičnih dela bila je njegova sestra (19).

ZAKLJUČAVAM ĆERKE U SOBE, DA IH MOJ MUŽ NE BI SILOVAO: Ovo je ispovest majke koja je šokirala svet!

On kaže da ove ožiljke nikad neće uspeti da zaleči. Ali, zlostavljanje ga je inspirisalo da veći deo svog života provede radeći na izlečenju pedofilije.

Foto: Profimedia/Laurence Ruet/Exclusivepix

Foto: Profimedia/Laurence Ruet/Exclusivepix

Dobson je godinama pokušavao da rehabilituje pedofile u zatvorima u Koloradu, koristeći hrišćanske programe, ali su pak svi njegovi napori propali.

On smatra da je nemoguće popraviti nešto što je nepopravljivo, da je nemoguće promeniti seksualnu orijentaciju pedofila, kao što je nemoguće primoravati heteroseksualce da postanu homoseksualci i obrnuto. Pa je zato odlučio da pokrene kompaniju koja će se baviti proizvodnjom malih lutaka u obliku dečaka, devojčica i beba, kako bi ih pedofili maltretirali i imali seksualne odnose sa njima.

Foto: Profimedia/Laurence Ruet/Exclusivepix

Foto: Profimedia/Laurence Ruet/Exclusivepix

- Ove lutke će mirisati kao prava deca i imaće “bezobrazne” delove. Pedofili će ih voleti - rekao je on.

Istakao je i da će pokušati da u dogovoru sa vladom oko troškova, zadrži niske cene lutaka, koju će moći da ima svaki pedofil u Americi. On smatra i da je ovo odlična poslovna prilika jer broj pedofila raste kao i tržište.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u