Zanimljivo

ZATRPANA POKLONIMA: Milica Dabović od dečka dobila poljupce i ruže, ali to nije sve! (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 25.08.2016 | 11:05Izvor: medio.rs

Proslavljenoj košarkašici ovih dana stižu čestitke i pokloni sa svih strana.

Članovi srpskog olimpijskog tima u utorak su stigli u srpsku prestonicu, gde im je priređen spektakularan doček. Više stotina ljudi dočekalo je srpske olimpijce na aerodromu, a nekoliko desetina hiljada ispred Doma Narodne skupštine, iste večeri.

 

Milica Dabović // Foto: E-stock.us / Vladimir LukicDolazak Milice Dabović na beogradski aerodrom // Foto: E-stock.us / Vladimir Lukic

Pre toga, veliku pažnju medija privukao je i dolazak proslavljene košarkašice Milice Dabović na beogradski aerodrom “Nikola Tesla”, koja je sa svojim koleginicama iz košarkaške reprezentacije uspela da osvoji bronzanu medalju na Letnjim olimpijskim igrama u Riju.

Lepu košarkašicu je na aerodromu sačekao izabranik Šime Šiklić, poznatiji kaoSimon. Čim ga je videla, Milica mu se bacila u zagrljaj, a on ju je iznenadio poklonima i poljupcima.

Milica Dabović i Šime Šiklić // Foto: Pink.rs, Milica Dabović i Šime Šiklić // Foto: Pink.rs,Milica Dabović i Šime Šiklić // Foto: Pink.rsMilica Dabović i Šime Šiklić // Foto: Pink.rs

Simon je svojoj dragoj poklonnio skupoceni cvetni aranžman – 101. ružu u zlatnoj boji, što je Milicu oduševilo. Ekipa portala Pink.rs uspela je da snimi i njihov odlazak sa aerodroma, ali i sočni poljubac kojim su se nakratko razdvojili.

Ipak, iznenađenja su se nizala sa svih strana, pa naša bronzana olimpijka nije dobila poklone samo od svog emotivnog partnera. Milici su iznenađenje priredile i prve komšije, što će, nema sumnje, dugo pamtiti. Srpska olimpijka dobila je od svojih prijatelja veliku korpu cveća i flašu vina u otmenom pakovanju, čime se pohvalila na Instagramu.

– Najbolje komšije na svetu! Živela Karaburma! Hvala – napisala je oduševljena košarkašica.

Podsetimo, srpska košarkaška reprezentacija se za bronzu borila protiv Francuske koju je, na kraju, uspela da pobedi rezultatom 70:63.

 

Autor: D. Tanasijević

PINK.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u