Zanimljivo

O NJENOM GOLOM TELU SRBIJA I DALJE PRIČA Prelepa glumica koju znate po seksi scenama krije zapravo nesvakidašnju ljubavnu priču

Objavljeno: 30.10.2017 | 15:42Izvor: Blic

Otkako se pojavila u seriji „Senke nad Balkanom“ glumica Marija Bergam ne prestaje da privlači pažnju medija. Nakon scena seksa u kojima igra sa glumcem Milošem Timotijevićem se uveliko priča o njoj.

Međutim, u pravom životu daleko je od bludne dame koju tumači u seriji. Majka je jednogodišnjeg deteta i verna supruga glumca Radivoja Bukvića. Njih dvoje su se upoznali u „Narodnom pozorištu“ u Somboru.

– Ja sam tamo igrala u jednom komadu i Radivoje nam je upao na generalnu probu. Posle predstave smo se upoznali. On je tada živeo u Los Anđelesu, a u Sombor je došao u posetu porodici. Ubrzo je Pariz postao međurešenje za našu ljubav, a otkad sam ostala u drugom stanju, najviše smo boravili u Beogradu- otkrila je glumica u intervjuu za magazin „Glorija“.

Pre godinu dana Marija se porodila, a uloga u seriji „Senke nad Balkanom“ joj je prva posle pauze. Pre toga je glumila u filmovima „Klopka“, „Falsifikator“ i u seriji „Budva na pjenu od mora“, kao i u mnogim predstavama.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u