Zanimljivo

ŽAO MI JE ŠTO NISU DEVEDESETE, ZAVRŠIO BI U INVALIDSKIM KOLICIMA! Aca Lukas nastavlja da preti fotoreporteru kog je pretukao!

Objavljeno: 14.06.2017 | 19:49Izvor: Telegraf.rs

Drago mi je što živimo u pravnoj državi, a iskreno da vam kažem, zbog moje lične satisfakcije mi je žao što ovo nije bila neka 92-93. godina, jer onda bih mu pokazao njegovu prednost u telesnoj težini - kaže Lukas za Telegraf nakon incidenta sa fotoreporterom Milanom Lučićem

 

 

Aca Lukas je juče, u utorak 13. juna pretukao fotoreportera dnevnog lista “Srpski telegraf” Milana Lučića, koji je nakon batina koje je dobio završio u Urgentnom centru! Kako nam je Milan ispričao, Lukas ga je napao nakon što ga je ugledao u blizini zgrade na Voždovcu u kojoj živi. Prvo ga je opsovao, pa mu je oteo i bacio fotoaparat, nakon čega je krenuo da ga tuče. Prvo pesnicama, a potom i drvenom motkom.

Na sve ovo, Lukas oštro nastavlja da preti Lučiću, uz komentar da bi voleo da je ovo neko drugo vreme, jer bi tada sve drugačije završio.

Foto: Telegraf, Srpski telegraf

Foto: Telegraf, Srpski telegraf

– Zakon je zakon. Meni je žao što je to tako, sad ću vam reći i zašto. Evo, biću iskren… Sreća je što u ovoj zemlji postoji neki zakon, pa možemo doći do neke pravde, ali mi je mnogo žao što nisu devedesete godine, jer zaista pojedini novinari ne zaslužuju ovakav tretman koji su dobili po novom zakonu. Zbog ovog mi je magarca žao što nisu devedesete godine ovog trenutka, zašto što bi sada išao u invalidskim kolicima, ali ja sam čovek koji poštuje zakon i zato sam zakon ispoštovao. Ja sam samo prišao da pitam zašto me maltretirate, slikate mi kuću i maltretirate mi porodicu. Sve ostalo lažu. Malo bi bilo smešno da čovek od 70 kila (jedino da sam Brus Li) prebije magarca od 130 kila – priča Lukas i ponavlja:

– Drago mi je što živimo u pravnoj državi, a iskreno da vam kažem, zbog moje lične satisfakcije mi je žao što ovo nije bila neka 92-93. godina, jer onda bih mu pokazao njegovu prednost u telesnoj težini. Međutim, svako obavlja svoj posao i zakon obavlja svoje. Neka priča ko šta hoće. Nasilnik nisam, niti sam siledžija – tvrdi Lukas.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Iako su povrede na Milanovom telu više nego očigledne, Lukas tvrdi da je u stvari on taj koji je napadnut, te da ima povrede i podlive i izveštaj koji to navodno i dokazuje.

– On je mene udario. Otiđite u stanicu Voždovac, pogledajte izveštaj. Ne moju izjavu, nego izveštaj policajaca sa uviđaja, koji potvrđuje da je on mene udario. Podneću krivičnu prijavu protiv njega, meni je slomljena arkada. Prišao sam mu da ga pitam zašto stoji ceo dan ispred moje kuće, pošto su ceo dan bili tamo, slikali su mi dete kad je izlazilo iz obdaništa, ko ulazi i izlazi iz grade… Mislio sam da su otišli, pa sam kasnije izašao da se prošetam. Pitam ga: “Druže, o čemu se radi? Zašto nas maltretirate, šta se desilo?”, on je rekao: “Šta te boli k**ac”. Kad sam hteo da mu uzmem aparat da mi obriše te slike (ne da mu otmem aparat), on me je udario – priča Lukas svoju stranu priče.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Kada smo ga upitali da li je fororeportera tukao motkom u kojoj su bili ukucani ekseri, Lukas se vadio rečima da ima svedoka koji će da posvedoči da motku jeste uzeo, ali da Lučića nije sa njom i tukao.

– Motkom ga nisam tukao. Jesam uzeo motku, ali, moram i to da vam kažem, imam svedoke… Nisam ga ni udario motkom, zamahnuo sam, bio mi je daleko. Udario sam mog komšiju, koji će mi biti svedok. Tako da i u tome sam na pravdi Boga. Ma, on je jači od mene, ima 120 kila, šta sam ja njemu mogao… – priča Lukas.

Iako smo Milana Lučića u Urgentnom centru zatekli krvavog i sa očiglednim povredama i ranama po telu i glavi, Lukas tvrdi da to nije njegova krv (?!).

- Sva krv koja je na njegovim slikama je moja krv! Znate kako izgleda kada pukne arkada, lipti na sve strane… Znači, sva krv koju je on prikazivao je krv – od mene! Može da se uzme uzorak… Imam lekarsko uverenje da mi je slomljena arkada, i imam podliv. Ja nisam hteo da ga napadnem, ali ne ide mi baš da novinari napadaju nas, bilo bi preterano. Tako da je ostalo na tome. Nasilnik nisam. U svakom slučaju, ići ću do kraja i ovo ću da isteram na čistinu, ne zbog sebe, nego da bi se više ovo sredilo. Svaka čast novinarima, ali ovo je prešlo svaku meru. Paparaco je svako ko kupi fotoaparat, samo da je što ljigaviji i bezobrazniji.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Kako nam je Lučić rekao, Lukas je pretio da će da ode i po pištolj, ali Aca i na to ima potpuno drugačiju verziju priče.

– Na kraju sam mu rekao: “Vidi, upucaću te, svega mi na svetu”… Ali, što se tiče pištolja, nemam ni dozvolu, imao sam problem pre par godina, tako da pištolj ni nemam. Ne verujem da se uplašio pištolja, čak mi je rekao: “Aj, donesi ga”.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Podsetimo, Milan Lučić sinoć je za Telegraf nakon svega rekao da ne zna da li će podneti prijavu protiv Lukasa, jer mu ga je i posle svega – žao.

– Napao me je jer sam samo radio svoj posao. Čekao sam da ga slikam na javnom mestu, na ulici. Prišao mi je i krenuo da galami! Pokušao je da mi otme aparat. Nisam dao. Onda me je udario jednom, pa je krenuo da mi cepa majicu. Onda je uzeo drvenu motku, udario me u potiljak i nekoliko puta po glavi. Okrenuo se i rekao da ide po pištolj. Uplašio sam se za svoj život jer znam da je Lukas poznat i moćan! Smirio sam se tek kad je došla policija i hitna pomoć. Ostao sam u bolnici gde su mi ukazali pomoć i moraću da ostanem na detaljnim pregledima. Moraće da mi platu opremu, žao mi ga je, dobri smo. Ne bih da ga uvaljujem u problem, ne znam da li ću da ga privatno tužim - rekao je Lučić za Telegraf.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u