Zanimljivo

Zadavio ženu u ljubavnoj sobi zatvora, da li je dobio dovoljnu kaznu?

Objavljeno: 25.05.2015 | 11:55Izvor: Telegraf.rs

Tužilaštvo najavljuje žalbu jer smatra da je kazna od 30 godina za Nišliju Ivana Milovanovića (37) premala

Nišlija Ivan Milovanović (37) osuđen je na trideset godina zatvora zbog ubistva bivše supruge Bojanu Bačević (27) 21. avgusta prošle godine u tzv. ljubavnoj sobi niškog Kazneno- popravnog zavoda

Tužilaštvo najavljuje žalbu jer smatra da je kazna za ovo teško ubistvo premala, dok će se Milovanovićev advokat žaliti jer je za odbranu previsoka.

Pre ubistva Milovanović je godinama je zlostavljao i maltretirao svoju sugruga, pa ga je Bojana i napustila zbog porodičnog nasilja.

– Izjavićemo žalbu na prvostepenu presudu jer smatramo da su ispunjeni svi uslovi da mu se izrekne maksimalna kazna od 40 godina robije, odnosno najteža kazna – navodi Vladimir Stanojević, portparol Višeg javnog tužilaštva.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Nesrećna žena došla je Milovanoviću u posetu, i otišla sa njim u tkz. ljubavnu sobu, gde ju je rukama zadavio. Posle dva sata, koliko traju takve posete, zatvorski stražar ga je zatekao kako mirno sedi pored žene koju je ubio.

Milovanović je na suđenju tvrdio da je ubio Bojanu jer nije hteo da ona odvede njihovu ćerkicu(8) u inostranstvo.

Bojanina porodica je svedok da je ona dugi niz godina trpela zlostavljanja od muža. Međutim, Bojana je jako volela Ivana, te je I pored svih upozorenja svoje sestre, nastavila da ga posećuje u zatvoru.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u