Zanimljivo

ZA KALINIĆA SREDNJI PRST Zorica šokirala sve u studiju Pinkovih zvezda

Objavljeno: 26.09.2016 | 22:59Izvor: Puls

Ne prestaje da iznenađuje

Danas je počelo snimanje treće sezone muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde", a najveću požnju je privukao celokupni stajling Zorice Brunclik za koji se pobrinula njena ćerka Zlata.

Brunclikova je i ranije bila poznata po neobičnim modnim izdanjima. Kada se pojavila u belim pantalonama i sakou svi su se iznenadili jednostavnošću i elegancijom, ali Zorka je ostala pri svom prepoznatljivom stajlingu te je pred izlazak na scenu na glavu nasadila pravu malu baštu. Naočare su, ovoga puta, izostale.

Zoričin modni detalj od šarenog cveća bio je glavna tema među novinarima i publikom, sve dok folk zvezda nije pokazala manikir, specijalno urađen za novu sezonu "Pinkovih zvezda".

Naime, Brunclikova je na svaki nokat oslikala po jednog člana žirija, a svoje mesto na njenoj šaci našao je i Milan Kalinić. Voditelj je, doduše, završio na srednjem prstu pevačice, verovatno zbog sukoba koje su imali u prethodnoj sezoni.

Aleksandra Radović bila je na malom prstu, Dara Bubamara na domalom, na kažiprstu se smešila karikatura Dragane Mirković, dok je Šaban Šaulić dobio mesto na palcu.

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u